Expozitii de sezon

0

Sosirea verii si inceperea sesiunii de examene inseamna pentru studentii de la Arte un nou motiv sa isi expuna lucrarile. Vezi si tu unde le poti vedea .

Noi, cei din redactia Casa si gradina, am vizitat expozitiile studentilor de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti chiar la fata locului, adica in atelierele in care ei lucreaza zi de zi.

Foarte multe dintre lucrarile expuse ne-au lasat cu gura cascata datorita ingeniozitatii cu care au fost folosite materialele. De exemplu, dupa multe ore de studiu, materialele textile se imprima pe o sita speciala, manual, chiar in atelierele de la facultate.

Am avut noroc caci am avut un ghid care ne-a condus prin toate colturile facultatilor si care ne-a explicat la un pahar de suc de soc rece cam cat de multa munca este in spatele organizarii unei expozitii.

Pentru public

Lucrarile studentilor de la sectia Arte textile vor fi expuse publicului, asa ca cine vrea sa vada care sunt ideile studentilor bucuresteni in arta textilelor, poate vizita macar una din cele patru galerii unde sunt expuse lucrarile lor, dupa cum urmeaza:

Galeria Orizont – lucrarile studentilor de la master anul I, textile 21.06.-4.07.2010;
Academia Romana, parter, Bulevardul Dacia – lucrarile de licenta ale studentilor de la textile – 2.07-16.07.2010;
Muzeul Taranului Roman – Sala Oaspeti – lucrarilor studentilor master anul I, anul II, arte textile – 28.06. – 9.07.2010;
Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Micu”, sala expo de la parter – lucrarile de licenta si master anul II, textile – 16.06 – 1.07.2010;


Articol EXCLUSIV ONLINE
Text: Elena Draghici & Adela Parvu
Foto: Bogdan Giubernea

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply