Expo Flowers & Garden 2018 pentru amenajarea grădinii de vis (P)

0
PR
Ediția recent încheiată a dezvăluit tehnici inedite de conservare a plantelor
 Expo Flowers & Garden (www.expoflowers.ro), evenimentul care dezvăluie trendurile în grădinărit și horticultură, s-a încheiat duminica, 26 martie, la ROMEXPO, aducând în atenția publicului noi tehnici și metode de întreținere a spațiilor cu plante și de realizare a decorațiunilor florale.
De la ediția din acest an, pe lângă miile plante de interior și exterior, foarte căutate au fost decorațiunile cu flori, gazon și alte accesorii. Astfel, de la expoziție nu au lipsit aranjamente florale de tip: terarii, ornamente de gradina; elemente de design exterior (fântâni, stâncării).
PR
Terariile în modele inedite de la Baita Bihor au fost expuse ca adevărate decoruri minimaliste, fiind realizate printr-o metoda simplă și de efect.
Concepte noi în decorațiunile cu flori
 Alte decorațiuni unicat, realizate pentru casă, birou și alte spații de tip: restaurante, hoteluri, cafenele sunt cele din plante stabilizate. Conceptul de natura stabilizată presupune amenajarea cu plante care nu necesită udare, toaletare, transplantare sau lumină naturală și care, fiind tratate cu anumite substanțe, pot rămâne verzi și pe perioade mai lungi, de 3-4 ani.
Printre companiile prezente la eveniment, cu acest nou concept, s-a numărat La Maison des Jardins. Compania își propune să aducă un plus de valoare sectorului de gardening din România,  astfel ca la expoziție oferta sa a fost bogată în: plante și ornamente de interior, exterior, plante cu flori, accesorii pentru gradină și grădinărit, ghivece și jardiniere, dar și plante stabilizate și pereți vegetali stabilizați.
Verdele artificial” a avut locul său la expoziția de flori
La Expo Flowers & Garden, doritorii pot găsi și flori, plante și gazon veșnic verde.
Astfel, compania Expotrade Abrasive a oferit vizitatorilor posibilitatea achiziționării de plante și gazon artificial, dar și de gabioane decorative (structuri realizate din plasă sudată zincată și umplute cu pietre, lemn sau frunze).
Tendinţele în grădinărit sunt dictate în fiecare primăvară de EXPO FLOWERS & GARDEN evenimentul care se adresează atât profesioniştilor (producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti, specialiştilor în unelte şi ornamente de gradină: arbuşti, pavaje, mobilier de grădină, sere) de pe piaţa de import şi distribuţie de flori, plante şi soluţii de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi, cât şi publicului larg.
Expo Flowers & Garden oferă, an de an, posibilitatea achiziționării la preţuri promoţionale a diferitelor soluţii integrate şi practice ce pot fi aplicate în designul şi amenajarea grădinilor de dimensiuni mari sau a spaţiilor mici dedicate plantelor din rezidenţe sau birouri.
Specialiştii prezenţi la standuri dau cele mai bune sfaturi şi idei privind sănătatea şi frumuseţea grădinilor şi arbuştilor.  Pasionații de grădinărit și horticultură sunt așteptați cu noi tehnici și metode folosite în grădinărit și în designul floral și la următoarea Expo Flowers & Garden ce va avea loc între 22 și 25 martie 2018.
Pentru mai multe informații, cei interesați pot urmări

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply