Exotismul de factură nouă animă și îmbie

0

Exotismul de factură nouă animă și îmbie – Extravaganța cromatică și aceea a imprimeurilor ample sunt menite să-i ducă pe proprietarii acestei băi cu gândul la călătoriile prin îndepărtatele păduri ecuatoriale pe care le îndrăgesc atât de mult. Designerul Lucyna Kołodziejska a dozat cu măiestrie elementele.

Oglinda are rama din lemn tocmai pentru a se sublinia ideea de naturalețe din acest interior. A fost aleasă o esență contrastantă, pentru a ieși mai bine în evidență.

Aeasta este una dintre băile ce deservesc un apartament imens din orașul Gdynia,  Polonia. Ai putut admira în detaliu amenajarea acestei locuințe în numărul din ianuarie al revistei Casa lux.
Decorul a fost creionat în stilul Art Déco de Lucyna Kołodziejska, împreună cu compania de design interior Firm Fabryka Wnetrz, însă în cazul acestei băi, aflată în zona de relaxare și de hobby, designerul a decis abordarea unei tematici mai îndrăznețe, dar care să aibă legătură cu pasiunea proprietarilor pentru călătorii.

Baia beneficiază de o zonă de duș spațioasă. Designerul a ales panouri din sticlă transparentă, pentru a lăsa să se întrevadă bogăția cromatică și frumusețea faianței cu imprimeuri vegetale.

Melanjul dintre detaliile contemporane și cele exotice a fost atent coordonat, astfel încât încăperea să nu fie sufocată de o multitudine de detalii. Faianța cu imprimeuri elaborate se conturează  perfect în compania dalelor gri, folosite pe pardoseală și pe unul dintre pereți.

Dotările sanitare și corpurile de iluminat au un design compact și riguros, pentru a nu atrage atenția asupra lor.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Foto & Mohito

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply