Exclusiv in revista Villa Design!

0

Editia de vara a revistei Villa Design ofera, in exclusivitate, primul interviu din acest an cu Alteta Sa Regala Principesa Margareta.

Cauta revista la centrele de presa si descopera fascinanta poveste a Familiei Regale privita din perspectiva mostenitoarei la tron. Vei citi despre relatia cu Regina Mama si mostenirea lasata, despre actiunile intreprinse de Alteta Sa si munca depusa in cadrul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei care sprijina copiii si batranii, dar ofera si burse pentru tinerii artisti.
Mai mult, te poti bucura de frumusetea gradinilor aristocratiei occidentale, accesibile astazi in ipostaza de turisti. Poti sa te inspiri din propunerile arhitectilor de proiectare a caselor viitorului sau sa urmezi trendurile in design interior ce vin de la New York. Iar ca totul sa fie perfect, primesti cadou un voucher de reducere de 300 euro la achizitionare unui set de masa din portelan Limoges, oferit de magazinul Azay.
Paginile revistei Villa Design deschid o lume în care totul este posibil, gratie ideilor unor creatori si tehnologiei in care firmele si marcile sinonime cu excelenta investesc mereu si constant.
Din 26 iulie, te invitam sa intri in lumea excelentei si a luxului, in lumea Villa Design!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply