Electrocasnicele care ti se potrivesc

0

 

Iata cateva sfaturi la obiect care te vor ajuta sa iti alegi electrocasnicele mai usor.

Frigiderul, aragazul si masina de spalat sunt aparatele electrocasnice indispensabile in orice camin. Cel mai adesea le alegem in functie de caracteristici tehnice, pret si garantie.

E bine insa ca atunci cand luam decizia de a cumpara un nou produs sa ne gandim si la alte detalii practice, precum stilul de viata sau numarul de membri ai familiei.

Masina de spalat

Esti o persoana calculata si te gandesti mereu cum ai putea sa faci economii? O masina de spalat din clasa energetica A+ iti garanteaza o performanta superioara si, in plus, mai putini bani la factura de energie electrica, ajutandu-te sa faci economii substantiale.

Frigiderul

Daca intentionezi sa iti cumperi un frigider nou, ia in calcul mai intai aspecte precum numarul membrilor familiei tale sau spatiul pe care il ai la dispozitie.

Astfel, pentru o familie de 3 sau 4 membri si un spatiu de amplasare mediu, cea mai potrivita alegere, conform specialistilor Arctic, este o combina frigorifica.

Aragazul

Daca esti grabita si jonglezi mereu printre multiplele sarcini, un aragaz prevazut cu arzator tip wok este solutia ideala pentru a pregati mese gustoase si sanatoase cat ai bate din palme.

Iar daca esti perfectionista din fire si vrei sa ai totul sub control, specialistii Arctic iti recomanda un aragaz cu timer si iluminare interioara a cuptorului, ca sa poti vedea cum minunea din cuptor se transforma sub ochii tai in ceva delicios.

 


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa: PR
Foto: Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply