Electrocasnice modulare

0

Extinderea spatiului din casa, dar si economisirea de resurse se pot realiza prin folosirea electrocasnicelor modulare. Vezi cele mai noi aparitii din domeniu.

In cadrul celei de-a 18-a editii a evenimentului Eurocucina, care a avut loc la mijlocul lunii aprilie, la Milano, Indesit a prezentat noutatile in ceea ce priveste designul, tehnologia si functiile produselor incorporabile din portofoliul sau.

Extinderea spatiului din casa

Pentru ca toata lumea cauta sa isi mareasca spatiul din casa, producatorii de la Indesit au lansat electrocasnicele modulare, flexibile si integrate care permit dezvoltarea functiilor ce imbunatatesc conditiile de viata si permit o economisire de resurse.

Ideile de mai sus sunt deja integrate in produse precum Aqualift (zona bucatariei are integrate masina de spalat vase si chiuveta), Vertigo, Food Avenue (aragazul si masa sunt integrate – poza mare) sau Custom Ice (interfata folosita drept centru de control pentru managementul ecologic al tuturor electrocasnicelor).

Bucataria reinventata

Si Electrolux are noutati din domeniu. Masina de spalat vase RealLife, cu o capacitate cu 10 litri mai mare decat masinile de acelasi tip, fara a-si modifica dimensiunile exterioare s-a lansat si la noi, dupa ce a fost prezentata tot la Eurocucina. Suporturile de vase se pot plia, adaptandu-se diferitelor dimensiuni ale veselei. Masina este disponibila in magazinele de specialitate, pretul pornind de la 2.199 lei. 

Vezi si alte masini de spalat vase in galeria foto atasata.


Articol EXCLUSIV online
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply