Electrocasnice cu inovații… de secol 22: colecțiile noi Franke

0

Colecția Mythos – funcțiile CookAssist, FlexPro, gătit cu aburi

Datorită funcției practice CookAssist, gătitul cu Mythos este o plăcere. Cu setarea potrivită pe plită, puteți găti o friptură la perfecție, fără să vă faceți griji cu privire la arderea ei. Există o serie de funcții suplimentare, inclusiv pentru cuptorul dvs., cum ar fi funcția fantastică de gătit lent. Puteți să o utilizați pentru a obține carnea și peștele perfect fragede și suculente, exact cum vă doriți.

Plita cu inducție vă va uimi cu cele până la opt zone de gătit. Oale mari, tigăi mici, recipiente de orice formă, orice vrei să încălzești sau să gătești – cu zona FlexPro a noii tale plite – poți face totul în același timp. Asta înseamnă gatit confortabil.

Cum să obții alimentele crocante la exterior și pline de aromă la interior, de fiecare dată? Funcțiile cu abur ale cuptorului Mythos ar putea deveni secretul cel mai bine păstrat din bucătăria dvs. Uimește-ti prietenii cu alimente care își păstrează nutrienții și culoarea. Nu va trebui să folosiți mult ulei pentru a vă menține legumele sau carnea umede și crocante – acesta este un alt avantaj. Cuptorul cu aburi va face o mare diferență în gătitul dvs. și veți observa diferența de la prima mușcătură.

Colecțiile Maris și Smart – funcțiile Steam Cleaning, Press to Clean

Regula este simplă: cu cât petreci mai puțin timp cu curățenia, cu atât ai mai mult timp să te bucuri de lucrurile mai fine din viață. Din fericire, cuptorul practic Maris se curăță singur cu funcția de curățare cu abur. Procesul de curățare folosește doar apă, fără a fi necesari agenți de curățare, ceea ce îl face simplu și ecologic.

În ce privește colecția Smart, cu noua funcție Press to Clean, geamul interior din sticlă de pe ușa cuptorului poate fi scos fără niciun instrument. Aceasta înseamnă că geamurile interioare și exterioare pot fi curățate rapid și ușor. Drept urmare, veți avea o ușă a cuptorului fără pete și un zâmbet mare pe față.

Colecția Mythos – instalarea în sistem galerie a cuptorului multifuncțional, cuptorului cu microunde și mașinii de cafea

Opțiunea de instalare în sistem galerie nu numai că oferă bucătăriei dvs. Mythos un aspect sofisticat, dar este și cea mai confortabilă soluție pentru utilizarea de zi cu zi.

Cuptorul multifunctional poate fi instalat în galerie, împreună cu cuptorul compact cu microunde și mașina de cafea, toate acestea fiind aliniate prin intermediul sertarului de încălzire.

Colecția Smart – instalarea în coloană a cuptorului cu microunde compact

Când sunteți un bucătar pasionat, uneori s-ar putea să pregătiți mai multe alimente decât puteți mânca. Aici intervine cuptorul cu microunde compact Smart.

Puteți să-l utilizați pentru a pregăti anumite feluri de mâncare chiar mai repede decât pe plită sau în cuptor. În plus, puteți să-l utilizați pentru a reîncălzi alimentele rămase.

Colecția Smart – Șine telescopice la nivelul cuptorului, pentru un gătit mai sigur și facil

A scoate o tavă fierbinte din cuptor poate fi o sarcină riscantă. Trebuie să vă păstrați degetele în siguranță și alimentele în tavă.

Șinele telescopice din cuptorul dvs. Smart FSM 97 P XS se ocupă de toate acestea. De asemenea, puteți să personalizați celalalte modele de cuptoare din gama Smart și să adăugați ghidajele ca accesoriu opțional pe oricâte niveluri doriți.

Mai multe informații despre noile colecții Franke găsiți pe www.frankemagazinonline.ro, dar și pe Facebook Franke România ori pe Instagram Franke România.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply