Electrocasnice colorate pentru bucataria ta

0

Acum mai bine de 40 de ani in Franta, in renumita zona gastronomica a Burgundiei (Burgogne), MAGIMIX inventa robotul multifunctional de bucatarie. De atunci, Magimix a produs aproape 10 milioane de roboti de bucatarie. Atunci cand The New York Times, in 1975, a numit Magimix „Revolutia Franceza a secolului XX”, potentialul marcii a fost recunoscut la nivel global.

Magimix ocupa astazi cu mandrie cele mai importante locuri in bucatariile din intreaga lume. Produsele Magimix sunt proiectate si construite pentru a face viata mai usoara tuturor clientilor sai, fie ca sunt Chef renumiti sau doar gastronomi pasionati. 
Fabricati in intregime in Franta, robotii de bucatarie Magimix au un motor profesional, care functioneaza pe baza de inductie, si care are asigurata o garantie de functionare de 20 de ani. Ei rad, feliaza, maruntesc, storc  orice fruct sau leguma, toaca carnea, bat albusurile de ou spuma, framanta aluatul, prepara piureuri si creme, toate in doar 3 vase care functioneaza inovativ, unul in altul, economisind astfel spatiul de utilizare.
Storcatoarele de fructe si legume sunt de asemenea fabricate in intregime in Franta si sunt dotate cu motoare profesionale cu 20 de ani garantie. Gratie accesoriului special SmoothieMix, puteti prepara Smoothie-uri sanatoase si delicioase, fara samburi, pentru copii, dar si pentru cei mari.
Prajitorul de paine Vision, de la Magimix, primul prajitor transparent din lume, va ajuta sa prajiti paine exact pe gustul fiecarui membru al familiei, gratie peretilor dubli transparenti din sticla.
Intreaga gama de produse este importata si distribuita de catre firma Brands World Distribution, partenerul autorizat al Magimix pentru Romania.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply