Echipeaza-ti bucataria cu electrocasnice! Numai in revista Casa si gradina, editia de septembrie

0

Ai nevoie de un ajutor in bucatarie? Revista Casa si gradina are solutia!

Numai in editia de septembrie a revistei un simplu COD iti poate aduce un produs electrocasnic. Uite ce trebuie sa faci:
  • Identifici CODUL de concurs din revista
  • Intri in siteul www.casa-gradina.ro si accesezi butorul de CONCURS de pe homepage
  • Introduci CODUL impreuna cu datele tale in formularul de concurs
  • Citesti regulamentul 
  • Trimiti datele si astepti telefonul nostru!
 
Nimic mai simplu!
Revista Casa si Gradina si Electrolux te ajuta sa te simti si mai bine acasa!
Poti castiga unul din cele 8 premii: 3 toastere, 3 cuptoare cu microunde, 2 blendere marca Electrolux
Concursul se va desfasura incepand cu data de 22 august 2012 si se va incheia la data de 21 septembrie 2012. Inscrierile se vor opri la data de 21 septembrie 2012, orele 23:59. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe siteul www.casa-gradina.ro in decurs de 15 zile de la extragere si in numarul de noiembrie al revistei Casa si gradina. 
Cum poti participa?
Cumpara revista Casa si Gradina editia de septembrie 2012 si gaseste in pagina de concurs CODUL de participare. Acceseaza siteul www.casa-gradina.ro, identifica butonul de CONCURS din pagina de start si completeaza formularul cu datele persoanele si CODUL din revista. Dupa ce vei apasa butonul TRIMITE vei fi inscris in concursul “Echipeaza-ti casa cu electrocasnice”. La tragerea la sorti nu vor participa inscrierile prin intermediul formularului electronic care nu cuprind informatiile solicitate sau in care participantii furnizeaza coduri incomplete/incorecte sau aceleasi date de contact pentru mai multe inscrieri, precum si inscrierile efectuate in afara perioadei campaniei.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul urmand ca astfel de modificari ulterioare sa fie afisate pe website-ul www.casa-gradina.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply