Dulapuri mai mari pentru mai multa ordine

0

Cum se poate pastra ordinea mai bine in bucatarie? Solutia noastra este extrem de simpla si la indemana.

Secretul este ca fiecare obiect sa aiba locul lui, iar imediat dupa ce se face murdarie de la prepararea mancarii sa se curete orice pata mica.

Daca nu poti pastra ordinea

Dar exista persoane care pur si simplu nu pot pastra ordinea, le este greu sa stabileasca in primul rand un loc fix pentru fiecare obiect sau sunt pur si simplu neindemanatice.

Pentru aceste persoane (printre care se numara si cativa din redactie, stim noi cine, ce si cum..) avem o idee: dulapuri cat mai mari! Loc sa aveti pentru ele, ca tare mult va ajuta sa pastrati ordinea. Cum? Pai ascundeti totul in dulap si bucataria va aparea intodeauna ordonata.

Mai putine obiecte la vedere

Cu cat sunt mai putine obiecte la vedere, cu atat senzatia de deranj si haos este eliminata. Vreti si voi? Faceti-va la comanda dulapuri mari in care se pot incastra chiar si cuptoarele moderne sau instala cuptorul cu microunde.

Fara prejudecati!

Stim ca arata ca un dulap de haine (sau dressing, cum i se mai spune), dar un astfel de spatiu de depozitare este o solutie bine venita si pentru bucatarii. In special pentru cele deschise catre camera de zi, un astfel de dulap estompeaza aspectul functional.

La interior, fiecare isi poate organiza rafturile si accesoriile in functie de dorinte. Un astfel de dulap poate indeplini si functia de camara.

 


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Ioan Serban
Foto: Kornmuller

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply