Dressing nou

0

Tudorița Mihai, București
Draga mea revistă Practic Idei,
M-am bucurat și de numărul 7/2014, când mi-am văzut articolul, țin să vă mulțumesc nespus de mult și confirm și primirea banilor.  Vă scriu despre frumosul meu dressing, pe care l-am făcut în sufragerie.
Nu îmi mai încăpeau hainele în șifonierul vechi de aproape 30 de ani și numai cu 2 uși. Acum nu mai aruncăm hainele, le mai modificăm, căci sunt greu de cumpărat. Sufrageria este foarte mare și am vorbit cu vecinul meu, Nelu, care este de meserie zidar-zugrav.
L-am chemat la mine și i-am spus că pentru dressing îmi trebuie următoarele materiale: BCA, ipsos, bare de beton, 2 bare de inox și aracet. Am mers cu el cu mașina la un depozit și a cumpărat materialele. El, cu mine și cu nepotul meu, Bogdan, am început lucrul. În câteva zile era gata dressingul, apoi l-a finisat cu ipsos și când s-a uscat eu l-am dat cu aracet cu trafaletul.
A mai rămas să-i fac două uși pe șină, dar nu mai am bani, când voi mai strânge bani fac și ușile; momentan am așezat două perdele în locul lor. Acum am unde să așez și hainele, televizorul, toate pilotele, plapuma, gențile etc. Doresc multă sănătate întregii redacții!
Foto: Tudorița Mihai

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply