Dormitorul tau romantic in stil feng shui

0

Daca vrei sa readuci pasiunea in cuplul tau, decorul dormitorului trebuie schimbat cu ajutorul unor influente feng shui, astfel incat sa se simta imbunatatirea in cel mai scurt timp.

Feng shui este arta de a decora dupa modul in care vrei sa-ti traiesti viata si inseamna echilibru, pasiune, armonie. Iata cateva sfaturi de luat in considerare pentru redecorarea unui dormitor romantic in acest stil:
• Fa ordine in camera, scapa de toate lucrurile in plus si lasa loc energiei pozitive. Hainele murdare, cartile vechi si alte accesorii demodate trebuie sa dispara din dormitor. Nu uita sa scoti de sub pat toate lucrurile pe care le-ai uitat acolo.
• Muta computerul si televizorul din dormitor. Acestea absorb energie si devin fara indoiala un punct de distragere a atentiei pentru partenerul tau.
• Lasa cat mai mult loc pentru iubire si indeparteaza tot ce inseamna singuratate. O vaza, o rama foto sau o farfuriuta duc cu gandul la o singura persoana si nu la un cuplu. De aceea, accesoriile trebuie aranjate in perechi: doua lumanari, doua picturi si poze cu voi doi.
• Elementele de apa trebuie indepartate din dormitor, intrucat acestea sunt cunoscute pentru stingerea focului pasiunii, dar si pentru favorizarea esecului financiar. Asadar, scapa de tot ce te duce cu gandul la apa.
• Foloseste culorile potrivite, pentru ca arta feng shui se bazeaza si pe culori. Evita pastelurile si mergi mai degraba pe nuantele tari, cum ar fi rosu, portocaliu sau burgundy.

Sursa: Homedit
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply