Dormitor elegant

0

Detaliile prețioase și nuanțele pastel patinate sunt ingrediente importante 
ale unui dormitor elegant. Pentru un efect artistic, alătură mai multe corpuri de iluminat, care să creeze un interesant joc de lumini și umbre.

dormitor-1

Riguros gândit, mai ales prin poziționarea eficientă a pieselor de mobilier, acest dormitor atrage prin lookul său jovial, rezultat al folo-sirii unor detalii deco șarmante. Designerii 
La Maison au dorit ca încăperea să fie de o eleganță desăvârșită, de aceea au decis să îmbrace toți pereții în tapet crem, cu motive stilizate. Au armonizat cu fundalul câteva tablouri cu tematică vintage, ale căror rame de un auriu prăfuit se conturează perfect pe această suprafață. S-a dorit apoi să se imprime profunzime ambientului, iar varianta aleasă a fost prezența unui contrast puternic, atât prin formă, cât și prin culoare, designerii alegând piese de mobilier din lemn masiv, de la branduri celebre, precum Grange și Mis en Demeure.Trăsăturile homey ale dormitorului sunt date de alăturările inspirate dintre decorațiunile fancy și sursele de iluminat cu design rafinat, iar senzația de căldură și intimitate este conferită de numeroasele perne și pături pufoase.

dormitor-2

Text: Mariana Nicolae, foto: Sorin Iacob

dormitor-detaliu

Prezentarea acestui dormitor elegant a fost făcută, prima dată, în revista Casa Lux nr. 1/2014.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply