Dormitor dublu, pentru tinere domnisoare

0

Dormitor dublu pentru fetite – Specialiștii sugerează să amenajăm camera copilului cu multă fantezie, pentru a-i stimula creativitatea, dar lucrurile par să se complice atunci când surorile împart o cameră nu foarte generoasă. Lasă-te inspirat de câteva ponturi ce îți vor bifa toate obiectivele de pe listă!

Foto: IKEA
Foto: IKEA

Dormitor dublu pentru tinere domnisoare – nuante de roz

F olosit cu precădere în amenajările dedicate feti­țelor, rozul poate fi absolut fermecător atâta vreme cât alegi nuanța potrivită și îl dozezi corect. Încadrat într-un joc de contraste, ca în imaginea de mai jos, devine tușa care completează armonios decorul. Astfel, îți recomandăm tonuri pale de roz, pentru un ambient cu stil. Dacă vrei să îl folosești ca fundal, alege întotdeauna nuanțe care să imprime echilibru. În plus, tonurile stinse, pudrate, de roz sunt în vogă anul acesta, așa că ai de unde alege!

Citeste si: De ce e rozul la moda

Dormitor dublu pentru tinere domnisoare – duet cromatic

Dacă ambele fetițe au optat pentru aceeași nuanță, încearcă totuși să diferențiezi cele două părți ale camerei, aranjându-le astfel încât să reflecte personalitatea fiecăreia. Contrastul dintre alb și negru, mereu actual, griurile de diferite intensități, tonurile de albastru, de la cel deschis, care ne duce imediat cu gândul la cerul senin, până la cel marin, profund, și variațiunile pe nuanțe de verde pot reprezenta tot atâtea elemente de diferențiere și punere în valoare a celor două zone. Nu te sfii să mixezi culorile după bunul plac!

Citeste si: Combinatii de culori pentru camera copilului 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply