Dormitor confortabil cu verde si mov

0

Vezi o culoare potrivita intr-un dormitor si cum o asortezi cu restul de culori din incapere.

Culorile folosite pentru dormitorul din imagine sunt din natura: verde inchis, maro si mov. Acestea sunt o alegere potrivita intr-un dormitor pentru ca nu obosesc, iar combinatia este una echilibrata.
Liniile drepte ce predomina in tablouri se regasesc si la tablia patului, la lampa de pe perete, panourile de la fereastra, oglinda, asternuturile de pat si comoda. Aerul modern al dormitorului este dat si de obiectele de mobilier de la Ikea si Mobexpert.
Spatiul pentru depozitare din camera este asigurat mai ales de comoda, dar se mai pot depozita lucruri si pe etajere. Oglinda amplasata deasupra comodei, pe toata lungimea acesteia, are rolul de a-i accentua liniile. Designerul nu a optat pentru un dulap inalt tocmai pentru a nu incarca locul. Modelul folosit pentru tablia patului este pus in valoare si de catre etajere, acestea asigurand atat spatiul necesar pentru carti, cat si pentru alte obiecte de dimensiuni mici.
Sfatul nostru este să apelati la “bagheta magica” a unui designer de interior daca doriti sa va bucurati din plin de fiecare metru din apartament. El este cel mai in masura sa aleaga culorile, finisajele si luminile potrivite pentru a pune o camera in valoare.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply