Dormitor alb imaculat

0

Îți plac finisajele alb imaculat sau cele albe cu tentă de gri pentru eleganța 
pe care o emană, dar te ferești să le folosești de teamă că vei obține un ambient rece și neprimitor? Dacă le asociezi piesele de mobilier și accesoriile potrivite, 
vei contracara acest efect. Dormitorul din imagine stă mărturie! Un dormitor alb imaculat emană un aer de serenitate, care îmbie la odihnă.

dormitor-cu-alb

Pentru un cadru asemănător, folosește piese de mobilier în care să se regăsească nuanțe de maro. Un dressing și două noptiere realizate parțial  din nuc sunt alegerea ideală. Patul poate face excepție de la regulă, astfel că, dacă vrei să sporești eleganța decorului, alege unul maro foarte închis sau negru.

Mai poți amplasa câteva decorațiuni orientale, cum ar fi statuete cu Buddha, un suport pentru bețișoare parfumate sau vaze din sârmă împletită. Pentru a dinamiza spațiul, pe lângă textilele în nuanțe de pământ, sunt bine-venite câteva piese într-o culoare mai aprinsă. Oranjul se potrivește de minune, iar două-trei tablouri, o vază și o pătură în această nuanță te vor ajuta să scoți ambientul din anonimat.

Acest dormitor alb imaculat a fost prezentat în revista Casa Lux nr.1/2013.

Foto: PR

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply