Dintr-o sticlă goală, o vază originală

0

Andreea Gabriela Butu, loc. Fetești, jud. Ialomița
Dragă redacție,
Citesc mereu cu interes toate aceste idei atât de practice și atât de folositoare în viața fiecăruia dintre noi. Sunt atât de încântată, încât abia aștept să pun în practică ceva nou, original și util pentru casă și pentru viața
de zi cu zi. Vă ofer o idee de reciclare.
Mulțumesc enorm pentru toate aceste lucruri minunate de care ne putem bucura de fiecare dată când citim revista. Îmi doresc ca în continuare să ne bucurăm atât de mult de toate aceste privilegii pe care le avem, schimbând idei de toate tipurile unii cu alții, pentru că nimic nu este mai frumos decât să împărtășim lucrurile care ne ies bine și din care avem cu toții ceva de învățat.
Întotdeauna mi-a plăcut ideea de a face ceva util. Am învățat, în timp, că este important să ne bucurăm de fiecare lucru care deși pare mic sau nu foarte util, poate avea o mare însemnătate pentru noi. Astfel m-am gândit să mă ocup de decorațiunile pentru casă, pentru că sunt deosebite și ne încântă privirea oricând. Ideea de handmade m-a atras imediat, deoarece nimic nu poate fi mai creativ și original decât lucrurile făcute de noi. În plus, nimic nu se compară cu satisfacția de a vedea obiectul proaspăt creat de tine.
Astfel am creat o vază originală și colorată. Am luat o sticlă de la o băutură răcoritoare și am golit conținutul. Apoi, cu acuarele și pensulă, plus un strop de imaginație am început să desenez/pictez sticla. Am ales un fundal roz, apoi am lăsat-o la uscat. După care, cu ajutorul unui creion am desenat diferite bulinuțe, cercuri și puncte pe care le-am „umplut” colorându-le în nuanțe de roz, roșu, alb și violet. După uscare am lăcuit, pentru a avea un plus de rezistență și luciu. Rezultatul a încântat privirile tuturor, care au văzut o vază colorată și veselă. Așadar, cu puțină imaginație putem crea tot felul de vaze, cu diferite culori și modele. Mulțumesc și mult spor în realizarea ideilor originale și utile.
Foto: Andreea Gabriela Butu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply