Din Practic ne-am inspirat la orele de lucru manual

0

Vă scriu în numele elevilor care activează în cadrul cercului instructiv educativ ,,Lucru manual‘’ de la Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă Nr. 2  Bistriţa, al cărui îndrumător sunt. Vă prezint câteva dintre realizările noastre, obținute și cu ajutorul revistei Practic-Idei.
Vă mulţumesc pentru publicarea fotografiilor cu obiectele realizate de noi în numărul 7/2009 al revistei Practic-Idei şi pentru premiul pe care mi l-aţi acordat. Când au revenit din vacanţă şi au văzut revista, elevii s-au bucurat nespus atât pentru apariţia în paginile ei cât şi pentru premiul obţinut. Banii îi vom folosi în funcţie de preferinţele lor (pentru a merge la cofetărie sau spectacole). Vă trimit din nou imagini cu lucrurile pe care le-au realizat elevii, inspiraţi din mai multe numere ale revistei. Ceea ce am văzut în paginile acestei minunate reviste, pe care o îndragim nespus de mult, am combinat cu imaginaţia lor şi astfel am confecţionat ceea ce vedeți.
Sunt frunze realizate din material textil brodate manual pe care au înflorit (din sufletul lor curat parcă) flori divers colorate, confecţionate din fire de PNA pe inele de plastic. Asemenea flori, realizate cu multă migală din fire textile şi-au gasit locul pe câte un suport de plasă realizându-se în acest fel decorațiuni originale. Tot elevii au lucrat un set de şerveţele cu broderie manuală.
Aceste obiecte au fost expuse în cadrul unor expoziţii realizate în şcoală şi s-au bucurat de aprecierea celor care le-au văzut, elevi şi cadre didactice din şcoala noastră şi din alte şcoli cu care avem încheiate parteneriate educaţionale.
Din orice crâmpei de lână și rest de material textil se pot face lucruri drăguțe care să aducă un strop de voie bună în casă, la școală. Totul e să ai mâini harnice și îndemânatice.
Din revistă ne-am inspirat foarte mult şi mulțumim pentru idei și încurajare tuturor celor care ajută la realizarea ei. Vă dorim multă sănătate,
Emilia Cornelia Vereş, Bistrița, jud. Bistriţa-Năsăud

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply