Design futurist și noutăți de top

0

Design futurist și noutăți de top – Pentru prima dată în istoria celui mai mare târg de sanitare din lume, compania Grohe și-a demonstrat poziția de lider mondial prin numărul mare de produse lansate (500), prin varietatea tehnologiilor smart, cât și prin prezența impunătoare a standului.


Standul Grohe a fost asaltat de un număr record de vizitatori, dornici să afle care sunt trend-urile lansate de această companie. Noua strategie de promovare a colecțiilor (prin includerea produselor în concepte de mobilare complete ale băii) a fost extrem de apreciată de cei veniți aici, specialiști și public larg, deopotrivă.

Soluțiile complete pentru baie și pentru bucătărie, un număr record de inovații în domeniul managementului inteligent al apei au fost punctele forte ale prezenței companiei Grohe la târgul ISH, desfășurat de curând la Frankfurt.

Grohe Icon 3D a făcut senzație la această ediție a ISH-ului, fiind prima baterie imprimată digital, în metal. Este o ediție limitată, ce precede noile modele, cu design excepțional, ce vor domina viitorul.

Prin fiecare gamă lansată aici, compania a demonstrat că se află cu un pas înainte a tot ce înseamnă impactul tehnologiei asupra designului și arhitecturii. Toate noile lor produse au fost create punând în centrul atenției consumatorul final, cu exigențele și nevoile sale.

Astfel, am remarcat că sunt promovate concepte complete pentru baie și bucătărie, ce sunt coordonate estetic și funcțional. În plus, digitalizarea majorității colecțiilor lansate vine ca un răspuns practic la noile cerințe ale consumatorilor, care își doresc sisteme performante, cu un design spectaculos și care să fie facil acționate și de la distanță.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Grohe (www.grohe.ro)

Toate produsele sunt disponibile prin GROHE România

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply