Design contemporan la cel mai recent showroom Leicht (I)

0

Design contemporan  – Liniile moderne conturează spații impresionante prin amplitudine, iar minimalismul decorativ își găsește expresia în contrastul formelor șerpuitoare și unghiulare. Finisajele de top și detaliile rafinate conferă noblețe, în timp ce culorile închise degajă atitudine.

Foto: Leicht
Foto: Leicht

Design contemporan  – Inaugurat recent, noul showroom Leicht din Waldstetten, Germania, vorbește deschis despre valorile contemporane în termeni de estetică și design. Cele două etaje ale construcției de 1.200 mp expun propuneri decorative și soluții tehnice pentru 30 de ansambluri de bucătărie, alături de diverse spații pentru activități de socializare: lounge, lobby, terase și locuri de luat masa. Astfel, filosofia Leicht și ideile de amenajare, precum și propunerile practice de organizare a spațiilor distincte ca întindere și stil își găsesc acum expresia într-un context ce facilitează întâlnirea dintre produs și public.

Foto: Leicht
Foto: Leicht

 

Design contemporan  – Caracterizat de altfel de o totală deschidere față de acesta din urmă, showroomul Leicht a devenit un epicentru cultural. Proiectul din care face parte, Leicht | World, oferă o platformă complexă de desfășurare dedicată workshopurilor, conferințelor sau întâlnirilor de orice fel legate de zona culinară, arhitectură, mobilier și finisaje, artă sau cultură. Dintre punctele de atracție în acest sens se remarcă o bucătărie impresionantă, pentru traininguri și evenimente, cu spațiu pentru 50 de oaspeți.

Foto: Leicht
Foto: Leicht

Design contemporan  – Arhitectură Exponentă a stilului modern minimalist, construcția, cu linii drepte și formă paralelipipedică, ce se sprijină pe un parter îmbrăcat pe alocuri în sticlă, oferă senzația că plutește deasupa solului. Liniile drepte și continue ale clădirii, neîntrerupte de nișe sau diferențe de nivel, îi conferă distincție și îi subliniază caracterul impresionant, de esență contemporană. Același artificiu se remarcă și în cazul geamurilor vaste cu aspect continuu, ce devin detalii supradimensionate de mare efect.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply