Design contemporan la cel mai recent showroom Leicht (II)

0

Design contemporan – Liniile moderne conturează spații impresionante prin amplitudine, iar minimalismul decorativ își găsește expresia în contrastul formelor șerpuitoare și unghiulare. Finisajele de top și detaliile rafinate conferă noblețe, în timp ce culorile închise degajă atitudine.

Foto: Leicht
Foto: Leicht

Design contemporan  și design interior

Interiorul bogat se relevă în același spirit modern. Sugestiile de amenajare inspiră și exemplifică reușit contexte estetice curajoase, precum preponderența culorilor închise pentru fundal. Spațiile deschise și multifuncționale reflectă într-o manieră ingenioasă dinamica cotidiană. Ideile rafinate sunt ușor de integrat: forme geometrice simple și siluete slim pentru mobilier, canapele confortabile și compacte, cromatică natur și finisaje din același registru. Pentru pardoseală, piatra este folosită cu succes și în zona de living, echilibrată în acest context de un covor pufos și inserții din lemn.

Foto: Leicht
Foto: Leicht

Design contemporan  în showroom

Ansamblurile de bucătării sunt expuse pe un fundal de culoare închisă și sunt accentuate de lumina caldă. Fiecare model de bucătărie se bucură de un spațiu propriu atent gândit, astfel încât să pună și mai bine în valoare toate detaliile. Materialele și culorile alese creează armonie. Corpurile de iluminat de la Foscarini, Artemide și Tom Dixon, materialele textile de la Création Baumann, covoarele manufacturate de Kymo și scaunele de la Walter Knoll completează designul de calitate și conferă o atmosferă primitoare atât show­roomului, cât și restaurantului și barului. Expoziția se axează pe individualitatea și flexibilitatea bucătăriilor de la Leicht, capabile să se muleze pe orice spațiu ambiental și să răspundă tuturor nevoilor cumpărătorilor. Unul dintre punctele forte ale bucătăriilor Leicht îl reprezintă fronturile din lemn sau furnir, fără mânere. O noutate sunt și finisajele ce imită betonul.

Foto: Leicht
Foto: Leicht

Design contemporan, alaturi de tehnologie avansată

Spațiile rezervate activităților de training și parterul au fost echipate cu cea mai recentă tehnologie și oferă cele mai bune condiții pentru susținerea de conferințe și prezentări. O interfață wireless asigură posibilitatea de a vorbi de la orice monitor aflat în clădire. Cele 130 de microfoane dispuse în zone diferite pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete. Un tur web oferă vizitatorilor informații despre fiecare bucătărie. Când un vizitator se apropie cu mobilul de un iBeacon (într-un mod asemănător, cum ar scana un cod QR), primește automat informația dorită despre modelul de bucătărie ales. O atenție sporită s-a acordat și sustenabilității clădirii. Aceasta este încălzită cu ajutorul unui sistem ce folosește deșeurile rezultate din procesul de producție.

Foto: Leicht
Foto: Leicht

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply