Descopera stilul decorativ care ti se potriveste!

0

Cand vrei sa renovezi, inainte sa iti alegi noua mobila si culoarea camerelor, gandeste-te ce stil ti se potriveste si te face sa te simti confortabil.

Este bine sa nu te lasi prada trendurilor doar pentru ca acestea dau bine sau pentru ca iti spui ca daca e scump, e de calitate, deci merita. Important este sa descoperi stilul care te reprezinta atunci cand vine vorba de a-ti decora propria locuinta. Asadar, te ghidam sa-ti alegi stilul in functie de personalitate:
-> Gandeste-te la ceea ce te face sa te simti 100% confortabil cand esti acasa. Nu gandi in termeni de stil traditional, stil minimalist sau stil rustic, ci mai degraba in piese de mobilier care te incanta si pe care ti le doresti in dormitor, in bucatarie sau in living.
-> Mizeaza pe un stil practic si nu te descuraja daca ceea ce iti doresti nu poate fi implementat pe moment. Daca de pilda preferi stilul modern, dar mobila ar putea sa nu fie potrivita pentru o familie cu copii, mergi pe un stil apropiat si imbunatateste-l cu accesorii decorative cat mai moderne.
-> Nu uita regula de baza: nu conteaza ce este la moda sau daca un obiect apartine unui designer de renume daca tie nu iti place si simti ca nu te reprezinta. Stilul decorativ al locuintei trebuie sa spuna totul despre tine si trebuie sa te faca sa te simti acasa.

Sursa: Homedit
Text: Alexandra Badita

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply