Descopera cele mai frumoase cabine de dus pentru baia ta

0

Baia este locul din casa in care te relaxezi, asa ca ai nevoie de modele de cabine de dus pe placul tau, care sa iti creeze aceasta stare. O cabina de dus din sticla securizata e una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face in acest sens.

cabine de dus

Securitinternational.ro este compania de unde poti comanda numeroase modele de cabine de dus pentru baia ta in functie de detaliile tehnice ale spatiului vizat. Cu o experienta de zeci de ani in crearea si proiectarea de mobilier din sticla securizata, firma iti ofera cele mai frumoase modele si pentru cabinele de dus, in cazul in care nu ai deja in minte un anumit model.

Insa de ce ai opta pentru o astfel de cabina de dus?

Ei bine, cu siguranta urmatoarele motive te vor convinge. In primul rand o astfel de cabina creeaza senzatia de spatiu, putand fi montata in orice fel de baie, mica sau mare. Cum majoritatea bailor nu au un spatiu foarte generos, o asemenea cabina este o optiune excelenta.

In plus, alege dintr-o multime de modele. Fie alegi sticla transparenta pentru intreaga cabina, in cazul in care iti doresti un model mai avangardist, fie optezi pentru sticla mata, colorata, imbinata cu alte materiale.

 cabine de dus

Ideea este ca iti poti proiecta cabina de dus in functie de imaginatie si de nevoile tale.

Un alt motiv pentru care sa instalezi o astfel de cabina in baie este acela ca sticla din care este fabricata e foarte rezistenta. Ceea ce inseamna ca nu se sparge, avand rezistenta similara cu a unui perete din rigips de exemplu.

Preturile sunt accesibile, iar rezistenta in timp te va convinge ca aceste cabine din sticla sunt o optiune moderna si utila pentru orice baie.

Fiindca a venit vorba de pret si de utilitatea dusurilor, iata cateva detalii despre acestea care te vor uimi:

  • Cea mai scumpa cabina de dus din lume a costat peste 70 000 de dolari, iar pretul ridicat se datoreaza dotarilor pe care le-a primit;
  • Persoana care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mult timp petrecut la dus este un american, care a petrecut nu mai putin de 340 de ore intr-o cabina de dus;
  • In anul 2009, 149 de oameni au intrat in Cartea Recordurilor deorece au intrat in acelasi timp la dus;
  • In timpul unui dus de 5 minute se consuma in medie circa 80-115 litri de apa, semnificativ mai putin decat daca am folosi cada, unde peste 150 de litri de apa sunt consumati.

 cabine de dus

In ultimii ani, statisiticile arata ca dusurile sunt din ce in ce mai preferate in detrimentul bailor in cada. Motivul? Economisesti apa si timp.

Asa ca, de ce sa nu ai o cabina de dus moderna, in care sa iti petreci cele cinci minute pe zi? Acceseaza www.securitinternational.ro si descopera gama foarte variata a produselor fabricate din sticla securizata.

 

 

 

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply