(P) Descoperă beneficiile renovării și lasă lumina să transforme spațiul podului, cu ajutorul celei mai noi aplicații MyDaylight

0

Atunci când căminul devine neîncăpător sau pur și simplu simți nevoia de a fructifica la maximum fiecare metru pătrat al locuinței, renovarea devine necesară. Podul prăfuit și îndesat cu obiecte nefolositoare este de cele mai multe ori un loc al cărui potențial nu este cunoscut, și anume faptul că se poate transforma în cea mai plăcută încăpere din întreaga locuință. În funcție de dimensiuni, spațiul de sub acoperișul în pantă poate fi transformat într-un living, o bucătărie, un dormitor pentru copii sau chiar într-un birou de invidiat la mansardă.

Și pentru că o astfel de transformare presupune renovarea, o viziune de ansamblu este tot ce ai nevoie înainte de a te apuca de treabă. Iar pentru acest lucru, aplicația VELUX MyDaylight va fi ajutorul de care ai nevoie! Astfel, planurile tale privind iluminarea și ventilarea podului cu ajutorul ferestrelor de mansardă VELUX, pot fi văzute în timp real direct pe ecranului telefonului mobil sau chiar prin ochelarii VR.

Beneficiile renovării și reamenajării 

Deși casele românești au în componență etaje și pod, acesta din urmă este rămâne nelocuibil, fiind, în principal, folosit pentru depozitare. Astfel, renovarea și mansardarea acestuia devine o soluție foarte atractivă, dar și un mod plăcut de a câștiga tot mai mult spațiu locuibil. Lumină naturală din abundență, ventilație, climat optim și priveliște – toate devin posibile dacă iei în considerare montarea ferestrelor de mansardă VELUX. Acestea transformă toate colțurile întunecoase, lumina fiind cea care face diferența, conferind spațiului o altă dimensiune. Indiferent de bugetul deținut, orice pod poate deveni un loc încăpător, unde îți poți petrece timpul în liniște și intimitate.

Se știe că podurile neutilizate sunt, de regulă, insuficient izolate. Însă odată cu renovarea acestora, atât pereții, cât și învelitoarea beneficiază de o reabilitare termică corespunzătoare și astfel se rezolvă problema pierderilor de căldură prin acoperiș. În plus, acest lucru duce la diminuarea facturii la încălzire în timpul iernii pentru întreaga casă, iar în interiorul mansardei se va păstra o temperatură optimă și pe perioada verii.

De asemenea, amenajarea mansardei presupune costuri mult mai mici decât cele necesare ridicării unui alt etaj al casei. Existând infrastructura și utilitățile, bugetul va scădea semnificativ în aceste condiții, iar tu te poți bucura de spațiul câștigat într-un timp mai scurt. În plus, noua locuință frumos amenajată reprezintă o investiție valoroasă, iar dacă într-o zi te hotărăști să o vinzi, cu siguranță valoarea proprietății tale va crește considerabil.

Pe lângă avantajele economice, cele estetice și de sănătate se alătură cu succes și devin parte din noul spațiu. Amenajarea mansardei este un mod plăcut de a te apropia de natură și de a profita din plin de lumină naturală. Odată cu mutarea la mansardă, starea ta generală va fi îmbunătățită, vei avea un tonus pozitiv și multă energie.

MyDaylight – renovează mansarda cu realitatea virtuală 

Da, este posibil! Știm că planurile unui constructor nu reușesc să îți ofere întotdeauna o viziune despre cum va arată mansarda ta, însă aplicația MyDaylight, dezvoltată de VELUX, face acest lucru în doi timp și trei mișcări. Aceasta îți oferă șansa de a proiecta design-ul propriei camere, vizualizând efectele reale ale luminii naturale, prin intermediul unei simulări 360o și în realitate virtuală. Iar atunci când ai în vedere reamenajarea podului ori transformarea lui într-un spațiu de locuit, cu siguranță, aceasta va fi un ajutor de nădejde.

MyDaylight de la VELUX, readuce încăperile la viață, într-o manieră virtuală și îți permite să observi cum razele soarelui pot revigora și aduce beneficii încăperilor, chiar pe ecranul smartphone-ului tău. Printr-o simplă accesare a App Store sau Google Play Store, poți proiecta și experimenta modul în care lumina naturală poate transforma podul nefolosit.

Aplicația îți permite amenajarea unei încăperi reale din casă, prin simpla selectare a parametrilor – cum ar fi dimensiunea podelei, înălțimea acoperișului sau plafonul tavanului – și adăugarea ferestrelor, a pardoselii și a finisajelor de la nivelul pereților, sau localizarea camerei și alte date importante. Iar, după câteva minute, aplicația proiectează simularea digitală personalizată a încăperii, care poate fi văzută în maniera 360o sau prin intermediul realității virtuale. Simplu și rapid!

Iată ce pași trebuie să urmezi, pentru a vizualiza mansarda ta mult visată:

  1. Descarcă gratuit aplicația MyDaylight din magazinele virtuale App Store sau Google Play Store;
  2. Configurează spațiul virtual adăugând parametrii încăperii, precum dimensiunea spațiului, panta acoperișului;
  3. Creează diferite variante de iluminare naturală prin schimbarea poziției ferestrelor și/sau a dimensiunilor ferestrelor;
  4. Așteaptă câteva minute și vei primi o notificare cu privire la camera ta personalizată cu ferestre de mansardă;
  5. Deoarece simularea este salvată în telefonul tău, vei putea experimenta încăperea, atât în formatul 360o, cât și prin intermediul VR. Dacă vei folosi ochelari VR, vei avea parte de o experiență inedită, care îți va da impresia că te afli chiar în camera pe care ai creat-o prin intermediul aplicației!
  6. Distribuie rezultatul pe rețelele sociale și spune-le și prietenilor tăi despre aplicație sau așteaptă reacțiile lor.
  7. Iar pentru că un plus de inspirație nu strică niciodată, poți accesa oricând https://www.velux.ro/mydaylight/mydaylight-inspiratie sau velux.ro pentru a descoperi întreaga gamă de produse.

Pe locuri, fiți gata, start la renovare!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply