Cum decorezi cu Radiant Orchid, culoarea anului 2014

0

decorezi cu Radiant Orchid (2)Cum decorezi cu Radiant Orchid, culoarea anului 2014, in conditiile in care aceasta culoare este una pe care toata lumea a calificat-o ca fiind o culoare dificila si greu de integrat in decorurile din casa.

Dupa ce a fost sucita si rasucita problema pe toata parile, pentru ca exista oameni care iau in serios si care isi fac probeleme existentiale pentru complicatiile pe care le aduce culoarea anului si modul in care decorezi cu Radian Orchid, s-a dovedit ca aceasta … problema este una falsa, pentru ca sa decorezi cu Radian Orchid este mult mai simplu de cat pare la prima vedere.

Iata la ce concluzii au ajuns specialistii (dupa ce si-au batut capul serios di dupa ce au analizat culoarea anului 2014 pe toate partile si sub toate nuantele ei).

Citeste si: Culoarea anului 2014, Radiant Orchid

Dincolo de gluma sa decorezi cu Radiant Orchid poate parea o provocare, dar dupa ce vei vedea toata galeria de imagini (aici) si dupa ce vei filtra toate sugestiile pe care le fac decoratorii vei intelege ca aceasta culoare tare, vie, intr-o oarecare masura aspra este una care se poate integra perfect in decorul din casa.

Mai mult culoarea este una prietenoasa si versatila care o sa ne lumineze casele pentru multa vreme de acum incolo.

Citeste si: Culoarea fericirii si casa albastra

Viata fara culoare nu are nici un farmec asa ca trebuie sa recunoastem ca desi este o provocare sa decorezi cu Radiant Orchid, rezultatele sunt exceptionale si mult mai lejere decat par la prima vedere.

Citeste si: Culoarea anului 2014, albastru pastelat

Iata cateva sugestii cum sa decorezi cu Radiant Orchid

decorezi cu Radiant Orchid (7)

Foloseste culoarea pentru accente de culoare, pentru piese mici, pentru canapele si retapisarea unor scaune sau fotolii. Evident poti face huse pentru toate acestea sin materiale de culoare Radiant Orchid.

Poti sa folosesti catifea sau panzeturi, plusuri si materiale pufoase. O canapea simpla, un scaun sau un taburet in Radiant Orchid face minuni.

O rama sau perne de decor pot colora o intreaga camera si o poat face dintr-un loc tern unul care vibreaza de energie.

O excelenta solutie o poat reprezenta covoarele in Radiant Orchid, sau poti face un pas indraznet mai departe sio poti decora cu Radiant Orchid in baie si bucatarie folosind gresie in aceasta culoare.

Cum decorezi cu Radiant Orchid nu mai este o problema daca iei in calcul faptul ca aceasta culoare se combina foarte bine cu nuantele de lemn, cu alb si negru, ca se integraza foarte bine in camere deja colorate si ca merge de minune cu verde, albastru (care este la randul sau una din culorile anului 2014) si griuri, acestea din urma si ele in tendinte.

Sursa: digsdigs.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply