Decoreaza semineul pentru primavara

0

Gata, iarna a trecut, asa ca nu mai trebuie sa faci focul in semineu. In schimb, poti sa-l decorezi pentru sezonul calduros. Iti dam cateva idei ca sa alegi ce se potriveste incaperii tale.

– Poti opta pentru o piesa centrala de dimensiuni mai mari, cum ar fi un tablou sau o vaza cu flori de sezon. Nu uita ca orice varianta alegi, trebuie sa mergi pe culori primavaratice, cum ar fi galben, albastru sau verde.
 
– Cum primavara este si sezonul pasarelelor ciripitoare, poti adauga un element original daca pui un cuib din crengute naturale sau artificiale. Nu uita ca poti intregi aspectul cu flori uscate.
 
– O stropitoare veche, nu foarte mare, poate sa lase o impresie relaxata, care te duce cu gandul la gradina cu flori. Poti sa incerci!
 
– Mici detalii care impodobesc semineul pot aduce iz de primavara daca sunt confectionate din lemn. Ai o varietate de obiecte decorative din care sa alegi si nu uita ca stelutele de mare si lumanarile colorate pot fi de efect pentru o seara romantica.
 
– O vaza transparenta sau un vas de ceramica imprimat in culorile vii ale sezonului pot adauga un strop de animatie. Nimic nu este mai atractiv decat un semineu care inspira viata si natura.

Sursa: Buzzle
Text: Alexandra Badita

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply