(P) Decoreaza dormitorul in culorile toamnei!

0

Un nou sezon a început! Iată cum să îți decorezi dormitorul în culorile toamnei.

New Picture (1)

Temperatura se răcește, natura este într-o continuă schimbare, iar minunatele culori ale toamnei ne înconjoară și ne încurajează să le folosim și în decorarea casei, în special a dormitorului. Nu este nevoie să îți schimbi complet camera, ci poți doar să aduci mici schimbări pentru a primi toamna în casa ta.

Iată câteva idei pentru a decora dormitorul în culorile toamnei.

Folosește decorațiuni în culorile toamnei
Câteva opere de artă în culorile reprezentative ale acestui anotimp sunt un mod simplu de a redecora dormitorul. Fie că îți cumperi unele noi sau le faci chiar tu, aceste detalii vor schimba aspectul camerei. Folosește culori ca portocaliu, galben auriu sau nuanțe ruginii.

Folosește arome de toamnă
Deși decorațiunile pot fi vizuale, nu uita și de alte simțuri precum mirosul. Folosește lumănări parfumate cu aromă de scorțișoară sau mere, bețișoare parfumate sau un bol cu condimente (cuișoare, nucșoară sau bețe de scorțișoară).

Crează un loc pentru relaxare
Odată ce vremea se răcește, căutăm un loc călduț și confortabil unde să ne relaxăm sau să citim cu un ceai în mână. Adaugă pături și pernuțe în aceleași culori de mai sus.

Schimbă lenjeria de pat
Cel mai simplu mod de a redecora dormitorul este să redecorezi patul cu ajutorul lenjeriilor. Recomandăm lenjeriile de pat din bumbac, însă rămâne la alegerea ta dacă acesta va fi bumbac satinat, ranforce sau percale. Așternuturi și prosoape oferă o gamă largă de lenjerii de pat din care poți alege pentru ca dormitorul tău să arate perfect pentru toamnă.

Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt confecționate din satin obținut prin țesere și au o durată de viață ridicată; cu alte cuvinte, sunt produse de calitate superioară care își păstrează în timp culoarea, dimensiunea și forma. Lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt realizate din fibre nepieptănate, cu un număr mai mic de fire în țesătură, dar care păstrează aceași calitate superioară pe care ți-o dorești.

Cât despre lenjeriile din bumbac percale, acestea sunt țesute cu fire foarte dese, iar țesătura are o greutate medie, este fermă şi netedă, fără luciu si se spală foarte bine.

Dacă îți dorești să decorezi dormitorul în culorile toamnei, Casa și Grădina recomandă lenjeriile de pat din bumbac de la Așternuturi și prosoape.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply