Decoratiuni pentru casa, piese de mic mobilier si cadouri inspirate

0

Un cunoscut magazin de cadouri si decoratiuni interioare si-a deschis o noua locatie in Bucuresti.

Bam boo Romania a inaugurat o noua locatie in AFI Palace Cotroceni, oferind clientilor produsele cu care deja s-au obisnuit, dar intr-un spatiu nou, cu un concept de amenajare modern si inovator. 
Cea mai noua locatie bam boo pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de produse. Fie ca sunt in cautarea unui cadou sau a unor obiecte de decoratiuni pentru dormitor, camera copilului, bucatarie, baie sau gradina, acestia pot alege din peste 2.500 de produse. De asemenea, doritorii pot admira sau cumpara obiecte de mobilier, textile, rame si albume foto, cutii de bijuterii, felicitari, seturi cosmetice si produse de aromaterapie. In plus, clientii se vor bucura saptamanal de produse noi, cu preturi prietenoase.
Noutatea absoluta este reprezentata de conceptul de amenajare realizat de designerul cu experienta internationala, Brandon Lee. Designul este unul modern, ce imbina inovatia cu atmosfera primitoare a unui magazin, oferind o experienta a cumparaturilor plina de caldura. 
In prezent, bam boo opereaza 15 magazine deschise in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara. Reteaua de distributie este completata de magazinul online, www.bamboo.ro, deschis in anul 2011. Incepand cu anul 2012, compania ofera si posibilitatea operarii de magazine bam boo in sistem de franciza.

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply