Decoratiuni facute de copii

0

Si tu ii poti ajuta! Decoratiunile sunt facute de copiii si tinerii cu dizabilitati intelectuale de la Fundatia Motivation Romania.

Incepand din 2002, Motivation a dezinstitutionalizat 37 de copii cu dizabilitati din centrul de plasament Tancabesti. 25 dintre acestia, unii dintre ei fiind acum tineri adulti, locuiesc in trei case de tip familial construite de Fundatie.

In Atelierul de terapie ocupationala, finantat de Fundatia Vodafone Romania, copiii si tinerii aflati in grija Motivation isi dezvolta abilitatile si se distreaza in acelasi timp.

Felicitari, lumanari, decoratiuni

Sub atenta supraveghere a psihoterapeutilor fundatiei, copiii si tinerii de la Motivation confectioneaza diferite obiecte pe care le puteti avea in schimbul unei donatii.

Felicitari, lumanari, obiecte din ipsos, lut, Fimo, sunt doar cateva dintre bucuriile pe care acestia le fac. De exemplu, pentru un magnetel de frigider, o donatie de 5 lei este binevenita si mult apreciata.

Cum ii puteti ajuta

In primul rand, prin donatii in schimbul acestor obiecte. Daca puteti face mai mult, pe site-ul motivation.ro, exista povestile fiecarui copil. Il puteti alege pe cel pe care vreti sa il sustineti si sa ii trimiteti lunar o donatie.
Fiecare mana de ajutor conteaza!

Datele de care aveti nevoie pentru a face o donatie sunt:

Fundatia Motivation Romania – Programul „Fii Alaturi de Mine!”
Cont Lei: RO 98 RNCB 0071 0114 2739 0030 deschis la Banca Comerciala Romana, Sucursala Plevnei.
Cont PayPal: pe www.motivation.ro


Articol EXCLUSIV ONLINE
Foto: Casa si gradina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply