Decorațiuni din piatră

0

Monica Viericiu

pietre pictate
Foto: www.pixabay.com
Crezi că ai nevoie de multe materiale ca să creezi ceva frumos și inedit? De fapt îți trebuie doar talent și timp, fiindcă poți face lucruri interesante chiar din simple pietre. Da, uite ce decorațiuni ies din simple pietre pictate.
Materia primă, pietre cu suprafața netedă, găsești în albia unui râu sau le poți cumpăra de la magazinele cu materiale de bricolaj dacă dorești unele albe ori negre. Dar te asigur că obții ceva frumos chiar și pe cele mai obișnuite pietre. Totul este să găsești un desen interesant, mai simplu ori mai complex, după cum stai la capitolul îndemănare. Poți folosi culori acrilice sau de ulei, să dai ulterior cu lac mat ori lucios, pentru protecție.
pietre pictate
Foto: www.pixabay.com
Asemenea pietre pot deveni decorațiuni de pus în ghivecele cu flori sau se pot folosi drept medalioane, brelocuri, dacă le montezi agățătoare, sau dacă lipești un magnet, se transformă în decorațiuni de pus pe frigider sau alt panou metalic. Mai multe astfel de pietricele plate, legate între ele se folosesc și la brățări, ca aplicații pe un ghiozdan, o geantă.
Și cu o investiție minimă obții lucruri de efect, inedite, că doar pietre găsești ușor, nu costă mai nimic.
Foto: www.pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply