Decor minimalist pentru Craciun

0

Un decor minimalist pentru Crăciun poate să fie cea mai bună alegere. Se potrivește în casele mici, în cele decorate minimalist, în locurile unde spațiul contează mai mult, dar unde decorul de sărbătoare nu poate să lipsească.

casă împodobită (1)

Ca principiu decorul minimalist de Crăciun este modul prin care combinăm elemnete foarte puține, elemnete d epreferat simple, dar care produc un efect maxim. Design-ul minimalist face ca spațiul decorat să se transforme într-un mediu mai puțin stresant, care invită la meditație. Un decor minimalist de Crăciune ste calm, simplu, elegant, dar de mare efect.

casă împodobită (4)

→ 10 sfaturi esentiale pentru decorul interior din casa

♦ Un decor minimalist de Crăciun are câteva principii.
♦ Folosește accente de culoare, în nuanțe curajoase și modele geometrice jucăușe.
♦ Folosește detalii metalice elegante sau preponderent alb, cu mici injecții de culoare.
♦ Lemnul si sticla sunt cele mai bune alegeri.
♦ Ceramica este o altă soluție bune, dar trebuie să respecte regulile minimaliste și să fie în tendinte moderne.
♦ Deși există materiale preferate poți folosi orice alte materiale, inclusiv hârtie, pânză, bumbac sau materiale sintetice. Alege modele geometrice, cele în stil origami care accentuează design-ul minimalist.
♦ Decorează cu foarte puține globuri bradul, alege globuri mari, renunță la beteală, la ornamente cu forme variate si alege maximum două-trei nunațe ale aceliași culori (trei nunate de roșu, sau albastru sau alb strălucitor, alb mat si transparent). Pune un sitem de prindere identic in pentru toate ornamentele din brad.
♦ Folosește doar o coroniță de brad.
♦ Un bol cu globuri colorate, ar putea fi suficient pentru decorul minimalist de Crăciun, sau brazi de hârtie lucioasă, stilizați.

Nu există limită de culori, nu există limită de forme, dar trebuie să fie simetrice, unitare, într-un ton comun și limitate. Nu cantitatea contează ci calitatea și organizare.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply