Decor elegant langa piscina

0

In vacanta aceasta, ti-ai propus sa petreci cat mai mult timp langa piscina, iar pentru a te bucura de ea, venim cu idei decorative care sa dea un ton elegant momentelor tale de relaxare.

1. Umbrela de soare – un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca vara de langa piscina. Aduce eleganta, dar si un plus de protectie impotriva razelor solare. Depinde doar de tine ce vrei sa alegi, dar este recomandat sa mergi pe o varianta de material deschis la culoare si care nu permite trecerea soarelui prin el.
2. Carucior cu jucarii – ca sa eviti dezordinea de pe marginea piscinei atunci cand cei mici vor sa te insoteasca la balaceala, plaseaza in apropiere un carucior cu jucarii si invata-i pe copii sa puna lucrurile la loc inainte de a intra in casa.
3. Saltea de apa – atunci cand vrei sa treci de pe mal pe apa, o saltea gonflabila este ideala pentru a lenevi in timp ce savurezi un cocktail sau citesti o carte. Poti sa o pastrezi pe marginea piscinei, mai ales daca este vorba de un design modern si colorat.
4. Sezlongul – este clar ca aici iti vei petrece majoritatea timpului cat stai la soare, adica atunci cand nu esti in piscina. Ai o multime de optiuni cand vine vorba de alegerea sezlongului perfect, insa tine minte ca acesta da tonul intregului decor, in functie de material, culoare si pernutele decorative.
5. Masuta – desigur ca este necesara pentru a-ti sprijini bautura sau crema de protectie solara, iar norocul tau este ca de cele mai multe ori, masuta vine la set cu sezlongul. Altfel, poti sa mergi pe un contrast, dar ai grija sa te incadrezi in acelasi stil elegant. De pilda, pentru un sezlong din bambus poti alege o masuta cu picioare de bambus si suprafata din sticla.
6. Pernutele decorative – dupa cum aminteam si mai sus, pernutele sunt cireasa de pe tort si definesc cel mai bine stilul pe care ai vrut sa mergi in decorarea spatiului de langa piscina.
7. Bar pe roti – daca beneficiezi de un spatiu mai mare, care iti permite sa inviti prieteni la piscina, atunci trebuie sa ai neaparat in apropiere un bar pe roti, unde sa tii bauturile proaspat scoase de la rece.
8. Iluminatul – in cazul in care ai chef de o baie mai pe seara, trebuie sa ai putina lumina, de aceea trebuie sa iti instalezi si un dispozitiv de iluminat. O lampa de exterior cu picior va incheia decorul elegant de langa piscina.

Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply