Decor alb pentru compozitii rafinate

0

Decor alb  – Pentru un efect linistitor si o atmosfera ce emana serenitate si eleganta atemporala, alege piese a caror suprafata imaculata insenineaza intregul decor. Fie ca te orientezi catre o canapea confortabila si luminoasa, sau alegi mai degraba obiecte de mobilier cu prezenta eterica, pictate integral in alb, tine cont de faptul ca astfel de piese au o personalitate radianta, ce merita valorificata. Un decor preponderent alb cu accente de lemn natur si finisaje naturale este deosebit de expresiv, la fel ca o incapere vintage cu mobilier alb patinat sau o compozitie ultramoderna, in care finisajele albe lucioase primeaza.

alb design
Foto: Mogg

Decor alb – un pat ca in povesti

O idee inedita este aceea de a alege elementul central al dormitorului intr-un ton proaspat, precum albul. Vei obtine un efect placut daca alegi o culoare de fond pastelata, intr-o interpretare cat se poate de luminoasa si o distribui uniform pe toti peretii incaperii, pentru un look unitar. Interventiile decorative in nunate de alb sunt astfel incurajate, iar un pat cu personalitate este de dorit modelelor simple. O varianta ar fi un model spectaculos cu baldachin, insa pastreaza mereu atentia pe proprtii: incaperile cu inaltime de peste 2,80 m permit si modele mai bogate, cu bolta sau arcade, insa daca dispui de o camera cu inaltime si suprafata redusa, alege un pat al carui baldachin este descris de linii discrete.

alb decor
Foto: Kare

Decor alb   –  o masa cu personalitate

Pentru dining poti opta pentru piese al caror design iese din tipare. Spre exemplu, o masa cu alura cabalina este o prezenta puternica si in acelasi timp amuzanta, ce merita toata atentia. O astfel de interventie este potrivita in interioare moderne si electice si se cere inconjurata de piese discrete, ce ii valorifica prezenta. Modelul este disponibil la Kare.

Intro-suport-umbrele-Poppins_1
Foto: Intro

 

Decor alb  – accesorii pentru hol

O incapere care de cele mai multe ori nu beneficiaza de suficienta lumina naturala, holul principal se va bucura de prezenta accentelor imaculate. Un suport pentru pantofi sau umbrele vor fi cat se poate de sic in varianta alba, mai ales daca decorul in care se incadreaza este unul cat se poate de modern. Ambele produse se pot achizitona de la Intro.

Intro-suport-pantofi-601060_Sko_Shoe_Rack_White_1
Foto: Intro

Citeste si : Design modern cu obiecte albe 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply