Decembrie – Practic Idei este la chioşcuri de astăzi!

1
Practic Idei 12/2016
Practic Idei 12/2016
Dragă cititorule,
De astăzi, 6 decembrie, găseşti la chioşcuri revista Practic Idei nr. 12/2016.
Pregătește-te de sărbători cu noul număr al revistei, unde te așteaptă o mulțime de idei bune, de la cum decorezi masa festivă și cum alegi darurile până la cum se face un șemineu decorativ și cum îngrijeşti în decembrie florile Crăciunului. Învață, pas cu pas, cum se confecționează cizmulițe decorative, steluțe bicolore, felicitări, podoabe din materiale naturale. Află ce activități de vacanță poți avea în decembrie, cum sunt întâmpinate sărbătorile în alte țări, plus multe modele de ornamente simplu de făcut.
Nu uita, apoi, să ne scrii şi să ne povesteşti cum ţi s-au părut articolele, ce ai învăţat şi ce ai pus în aplicare din tot ce ţi-am pregătit. Comentează aici sau pe Facebook despre cum ţi s-a părut acest număr sau completează şi trimite sondajul din revistă pe adresa redacţiei. Fiecare comentariu, mesaj sau feedback este primit cu drag şi ne bucurăm de fiecare dată de contactul direct cu cititorii noştri fideli.
Revista Practic Idei este a ta în aceeaşi măsură în care este a redacţiei şi TU decizi ce conţine, prin scrisorile pe care ni le trimiţi. Îţi mulţumim şi să ne citim cu bine în 2017!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. În Iași încă nu e disponibil… întreb de pe 6 decembrie la toate chioșcurile pe care le-am întâlnit. Nicăieri nu a ajuns încă numărul pe decembrie.

Leave A Reply