De ce sa tii cont cand cumperi un sifonier?

0

Inainte sa pleci la cumparaturi prin magazinele de mobila, trebuie sa iei in considerare cateva lucruri pentru un sifonier nou.

1. Este de preferat sa optezi pentru un sifonier cu mai multe sertare, astfel incat sa ai mai mult loc de depozitare si organizare a lucrurilor.
2. Daca esti conditionat de buget, atunci gasesti un sifonier direct la producatorii de mobila, eventual chiar pe comanda. Un dulap dintr-un magazin de renume, cu un design stilizat, implica o investitie mai mare.
3. Un semn al calitatii si al unui produs de marca este gradarea dimensiunii sertarelor si rafturilor. Un sifonier de calitate superioara va avea spatii mici in partea superioara si loc mai mare de depozitat in partea de jos, in timp ce un sifonier obisnuit va prezenta rafturi de dimensiuni egale.
4. Sifonierul din lemn de stejar sau pin are un pret moderat, in timp ce dulapul din lemn de artar, mahon sau cires este mai scump.
5. Calitatea finisajelor indica si categoria de pret din care face parte sifonierul.
6. Acorda atentie si finisajelor din interior, nu doar celor de la exterior. Este important ca hainele sa nu se agate atunci cand pe asezi pe raft. In plus, articulatiile de la usi si sertare trebuie sa fie de calitate superioara, pentru ca se uzeaza usor in timp.
7. Manerele din lemn sunt mai costisitoare decat cele din metal si mai greu de intretinut, insa dau un aspect mai sofisticat. Nu uita ca trebuie sa te incadrezi in bugetul alocat.

Sursa: HGTV
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply