De ce să ții cont când amenajezi un dormitor roșu?

0

Un dormitor roșu sună bine dacă ești o persoană dinamică, romantică, dar realitatea este alta. Fiind vorba de o culoare foarte puternică, riști să te confrunți cu o serie de probleme alegând-o pentru amenajarea integrală a camerei de dormit. Ține cont de câteva sfaturi, pentru a te bucura de un ambient reușit și un somn odihnitor.

Harelquin

Țesătura din imagine model Filix, este din viscoză și in, aparține brandului Harlequin și este disponibilă la magazinul La Maison. Preț: 386 lei/ml (lățime 137 cm).

Este esențial să ai în vedere că roșul generează o energie foarte puternică, de aceea în dormitor trebuie folosit doar la nivelul accesoriilor. Ține cont de acest aspect dacă vrei să te bucuri de un somn odihnitor. În altă ordine de idei, trebuie reținut că roșul în exces dă senzația de spațiu mai mic, așa că folosește-l cu moderație în încăperile cu o suprafață nu tocmai generoasă. Atunci când mizezi pe roșu în amenajarea interioară, alătură-i o culoare neutră sau pastelată. Nuanța tare se poate regăsi la nivelul unor imprimeuri stilizate, iar echilibrul este dat de suprafețele uni, în tonuri calde. Evită patternurile geometrice în încăperile destinate relaxării.

Harlequin

Creează un colț de relaxare lejer cu ajutorul unor perne decorative amplasate pe pardoseală într-o dezordine aparentă.

 

Foto: Harlequin

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 7/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply