De ce sa optezi pentru copertine de sticla? De ce sa le alegeti in detrimentul celor confectionate din alte materiale

0

copertine de sticla

Ati observat deja faptul ca sticla incepe sa fie un material tot mai utilizat in arhitectura si designul cladirilor, cel mai adesea a mall-urilor sau a altor magazine de mari dimensiuni.  Daca vorbim de exterior, trebuie sa stiti ca puteti avea incredere sa optati pentru copertine de sticla, deoarece acestea isi vor indeplini rolul de a proteja, pe tot parcusul anului, fara probleme, venind si cu o serie de beneficii ce va vor incanta.

Sticla este tot mai intalnita si in locuinte, fiind folosita atat in interiorul cat si in exteriorul casei, din mai multe motive, un lucru fiind cert: sticla ofere o eleganta aparte incaperii sau intrarii in locuinta, magazine etc.

De foarte multe ori, aceste copertine de sticla ajung sa nu mai fie montate, renuntandu-se la idee dintr-un singur motiv: sunt prea ieftine.

De ce sa alegeti copertinele de sticla?

– Pentru ca nu va trebui sa va faceti griji in privinta inpemperiilor. Copertinele de sticla vor face fata vremii de afara pe tot parcusul anului si va vor feri de ploaie, zapada si raze UV;

– Realizate din sticla securizata, aceste copertine vor fi rezistente in timp. Inainte de a fi montata, sticla este supusa unui procedeu de tratare, pentru a-i fi asigurata rezistenta;

– Veti putea combina sticla cu elemente de metal sau lemn, fara sa va faceti griji ca latura estetica va avea de suferit. Dimpotriva, totul va fi cat se poate de elegant si modern;

– Nu sunt costisitoare si nici greu de montat sau de intretinut.

Alegand sa utilizati sticla chiar si pentru acoperisul unei terase, veti fi protejati de vremea de afara, in cazul in care ploua. Astfel de copertine de sticla va ofera posibilitatea de a va bucura de lumina naturala a zilei. Daca doriti, puteti sa alegeti produse doatate cu un sisteme de colectare a apei provenita le la ploaie sau cu sisteme de iluminare cu led.

Pe piata veti gasi o varietate de copertine, asa ca veti avea de unde sa o alegeti pe cea potrivita. In plus, veti avea ocazia sa alegeti sticla in varianta clasica sau puteti opta pentru varianta colorata ori serigrafiata.

Pentru producerea copertinelor de sticla este utilizata doar sticla securizata, care va rezista oscilatiilor de temperatura, umezeala sau la adunarea zapezii. Ele pot fi adaptate nevoilor in functie de locul in care urmeaza sa fie montate si pot sa difere in functie de grosimea sticlei. Daca vorbim de suprafete mai mari ce trebuie sa fie acoperite, este de preferat ca grosimea sticlei sa fie mai mare si sa fie fixata in mai multe puncte, pentru a evita orice posibile neplaceri.

Specialistii sunt dornici sa te ajute!

Este important ca aceste copertine de sticla sa fie montate de specialisti, iar din acest punct de vedere, cei de  aici  va pun la dispozitie o echipa de profesionisti in prelucrarea sticlei seurizate. Acestia va vor oferi consiliere si se vor ocupa si de masuratori, proiectare, realizare, transportul si montarea copertinei. Serviciul lor este de la A la Z. Nu va trebui sa va faceti grija pentru nimic, ci doar sa va bucurati de rezultatul final.

 

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply