De ce să alegi un apartament nou?

0

Cumpărarea unei locuințe este o decizie foarte importantă. Va trebui să ții cont de mai multe aspecte. Pe lângă alegerea zonei în care îți dorești să locuiești, este bine să ții cont și de materialele pe care constructorii le-au folosit, finisaje, dar și de rezistența la cutremure. De aceea, una dintre opțiunile cele mai bune ar fi să alegi o locuință aflată într-un cartier rezidențial, cu numeroase facilități.
Fie că vei alege un apartament cu 2 camere, fie vei opta pentru un apartament cu 3 camere, având un număr de membri ai familiei mai mare, este indicat să ții cont în primul rând de detaliile tehnice de construcție, dar și de garanțiile antreprenorului. De asemenea, apartamentele situate în blocurile noi, deși poate că au o mai bună poziționare, nu conferă cumpărătorului condițiile de confort ce pot fi găsite într-un apartament în cartier rezidențial, având și un preț mult mai ridicat.
 
Finisaje de calitate
Un apartament cu 2 camere situat într-un cartier rezidențial nou mai mult ca sigur va impresiona prin finisajele de calitate și foarte moderne. De obicei, constructorii reușesc să găsească cele mai bune opțiuni în materie de calitate și să se întreacă în oferte generoase atunci când ajung la finisajele interioare. Pornind de la tâmplărie și până la materialele folosite pentru pardoseală, totul va arăta perfect și va impresiona cumpărătorul. De aceea, un apartament situat într-un cartier rezidențial nou se va afla întotdeauna pe placul viitorilor proprietari. Putem remarca oferta pe care dezvoltatorul o poate oferi cumpărătorului – aceea de a-și alege finisajele, materialele și mai ales culorile încă din timpul construcției.
 
Loc de parcare
Deși poate că nu ar trebui să fie cel mai important criteriu, dar lipsa locurilor de parcare din București îi determină pe tot mai mulți să fie atenți asupra acestui aspect. Un apartament în cartier rezidențial oferă cumpărătorilor posibilitatea de a-și achiziționa un loc de parcare, aceștia putând dispune de el oricând. Ca atare, un loc de parcare reprezintă astăzi una dintre condițiile alegerii. Nu același lucru se întâmplă și cu blocurile vechi, acolo unde este nevoie să ceri aprobări din partea instituțiilor statului și să plătești anual o chirie.
 
Locuri de joacă
Pentru cei ce au un copil este foarte importantă existența locului de joacă. Ca atare, dacă în interiorul ansamblului se va regăsi un astfel de loc de joacă mai mult ca sigur decizia de cumpărare va fi influențată. Spațiile verzi sunt preferatele familiilor cu copii, fiind locurile perfecte pentru petrecerea timpul în aer liber. De aceea, acest aspect este unul foarte important.
 
Compartimentare perfectă
Atunci când facem o comparație între blocurile vechi și cele noi vom remarca o mai bună compartimentare în cazul celor recent construite. Camerele au dimensiuni mai mari, de obicei apartamentele sunt decomandate, iar bucătăria și baia sunt mult mai bine dimensionate. De aceea, tinerii preferă să beneficieze de suprafețe mai mari, având astfel mai mult confort. Astfel, un apartament cu 2 camere va fi suficient de încăpător chiar și pentru o familie cu un copil.
 
Utilarea apartamentelor
Acesta este un alt beneficiu pentru familiile tinere. De obicei, apartamentele vin la pachet cu o centrală deja montată, astfel încât să nu existe niciun fel de problemă în timpul iernii, iar viitorii proprietari să nu se mai preocupe de efectuarea instalațiilor interioare de racordare la rețeaua de căldură.
 
Și pe lângă toate aceste lucruri, folosirea unor materiale de calitate pentru structura de rezistență le conferă noilor cumpărători siguranța durabilității. Spre deosebire de locuințele vechi, deja uzate, cele noi au o durată de viață mult mai lungă, acest avantaj fiind completat de confortul crescut pe care îl oferă de-a lungul timpului.  
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply