De ce să alegi pat tapițat?

0

Atunci când vrei ca patul să fie piesa de rezistență a amenajării, știi clar că una dintre cele mai sigure căi este să te orientezi către un pat tapițat. Avantajele acestor paturi sunt multiple și vin la pachet cu mult confort și, implicit, cu un somn de calitate.

pat tapițat Bernhardt

Elegantul pat tapițat este model Lindsey și poate fi cumpărat de la magazinul Bernhardt Interiors România cu 17.160 lei.

Pentru început, este esențial ca, înainte să te hotărăști asupra unui pat tapițat, să fii atent la calitatea materialului cu care este îmbrăcat. Este musai ca acesta să fie rezistent la pete și ușor de curățat, pentru ca timpul să nu își lase amprenta asupra lui. În plus, ai în vedere și amplasarea patului: dacă acesta va fi în apropierea unei ferestre, razele UV pot deteriora materialul. Acum, aceste aspecte fiind punctate, trebuie să știi că un pat tapițat reprezintă o variantă foarte versatilă și elegantă pentru orice dormitor. Cele tapițate cu materiale groase sunt foarte confortabile, iar tăbliile lor sunt cei mai buni prieteni atunci când vrei să citești o carte înainte de culcare. Așadar, alege un pat tapițat penttu un plus de confort și eleganță.

Foto: Bernhardt Interiors Romania

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 12/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply