De ce barbatii nu observa modificarile din casa?

0

Ai cumparat o veioza noua saptamana trecuta, iar partenerul nu a observat-o nici pana acum? Un studiu britanic arata ca barbatii trec pur si simplu cu vederea micile schimbari de decor.

Este adevarat ca barbatii se pricep cel mai bine la reparatii in casa, dar cand vine vorba de mobila si decoratiuni interioare, putini se arata interesati, lasand mai degraba aceasta sarcina in seama femeilor.
 
Un studiu recent a aratat ca multi reprezentanti ai sexului masculin nu observa modificarile facute in casa de partenerele lor. Chiar daca este vorba de perdele noi sau chiar mutarea mobilei, unii barbati raman indiferenti. Specialistii spun insa ca ar putea fi vorba doar de refuzul de a-si exprima parerea despre schimbarile intervenite sau lipsa de interes, ceea ce inseamna ca ei totusi observa detaliile.
Intr-un top al lucrurilor pe care este posibil ca barbatii sa le treaca cu vederea, pe primul loc se situeaza pernele decorative, urmate indeaproape de asternuturi. Nu este de mirare nici ca partenerii sa nu observe noi tablouri, lumanari parfumate sau rame foto, iar perdelele, veiozele si plantele pot fi inlocuite cu usurinta fara ca ei sa bage de seama in cele mai multe cazuri.

Sursa: Daily Mail 
Text: Alexandra Badita

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply