Datorită revistei, orice problemă are soluție

2

Natalia Neagu, loc. Stoenești, jud. Argeș
Dragă redacție,
Vă mulțumesc pentru publicarea articolelor trimise de mine și confirm primirea premiilor, care au fost binevenite, ca întotdeauna.
Ascult de sfaturile cititorilor practici și nu-mi este rușine cu ce am realizat după ideile din revistă, chiar dacă sunt lucruri mărunte. Părerea mea este că orice problemă are soluție.
Prima realizare este fereastra din cărămizi de sticlă alb-mată de pe casa scării. Aveam o fereastră normală, al cărei toc a putrezit din cauza intemperiilor. Am citit în revistă și am realizat-o și noi. Este practică și mai ales trainică. Manopera a fost făcută de soțul meu, Marcel.
A urmat renovarea unui dulap de bucătărie (numai partea de sus), care are peste 33 de ani, pe care l-am îmbrăcat modern cu autocolant alb în interior. I-am înlocuit și mânerele și l-am suspendat în bucătărie. Toți cei ce l-au văzut acum s-au mirat de aspectul nou pe care l-a căpătat în urma „modernizării” hainelor lui.
Vă prezint și 2 rame de fotografii realizate de soțul meu, din fire de ață. Ideea a aflat-o într-un număr mai vechi al revistei și i-a plăcut. A lucrat pe furiș, ca să-mi facă mie o mare surpriză. În cele 2 rame a pus fotografiile noastre de când ne-am cunoscut. Mărturisesc că m-a surprins plăcut. Se poate folosi ață de orice grosime și culori asortate, dar se pot face și rame mai mari. Are deja 3 comenzi de realizat,
2 de dimensiuni mari și una mai mică. Le va onora în această perioadă, când are mai mult timp liber.
Vă prezint tărtăcuțele mele din acest an. Din revistă am luat ideea și am plantat semințele de tărtăcuță în jurul unui pui de prun care se uscase. Vrejurile s-au înălțat pe tulpină și s-au urcat pe ramuri și pe coroană. Așa a înflorit pomul uscat și s-a îmbrăcat cu mici tărtăcuțe, care au crescut mari, deoarece pe la noi a plouat mult și des. Dar să vă spun ce mai avem de gând să facem după ideile din revistă. Deja planul este făcut pentru anul viitor: un solar, ghivece de grădină din beton turnat, o antecameră din policarbonat la intrarea în living, un al doilea raft pentru conserve în beci. Vă doresc multe apariții ale revistei, cu articole tot atât de interesante și practice ca până acum. Tuturor celor care apreciază revistele Practice le doresc sănătate, multe realizări și o iarnă ușoară.
Foto: Natalia Neagu
 

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. Pingback: Cum reconditionezi usa | Revista Practic idei

  2. Pingback: Decor cu autocolant | Revista Practic idei

Leave A Reply