Dăruiesc celor dragi lucruri făcute de mâinile mele

0
maturi cu funde
Foto: Alina Ionela Amărioare
Alina Ionela Amărioare, sat Draxini, com. Bălușeni, jud. Botoșani
Dragi prieteni,
Tuturor cred că ne place să primim sau să oferim cadouri sau mici atenții care să ne bucure și să ne încânte privirile, dar cum banii sunt puțini nu ne putem permite să facem daruri așa des decât dacă ne aventurăm să le confecționăm noi.
Am găsit un mod mai ieftin de a face bucurii celor dragi, prietenilor apropiați, colegilor  mei, dăruindu-le ceva aparte. Inițial am confecționat aceste decorațiuni pentru mine, le-am așezat în bucătărie (aici sunt potrivite) în diferite locuri și mulți le-au admirat, așa că, pentru a face bucurii celor dragi, fără prea multă cheltuială și efort, am realizat aceste sticle și măturici și le-am oferit de sărbători.
Din nimicuri și ce ai prin casă, poți realiza lucruri frumoase. Sticlele de la băuturi, în forme frumoase, le-am umplut cu semințe, boabe de fasole, orez, făină, sare, cafea, zahăr. Astfel am obținut sticle de „sporul casei“, așa cum le numesc eu, pe care le-am oferit cadou.
Din plante pentru mături (mălai le zicem noi), câteva flori uscate, crenguțe de brad artificial, rafie de la buchetele de flori, beteală pentru brad, un ac și ață, am realizat măturele decorative așa cum le vedeți în fotografii. În acest fel, împuști trei iepuri odată: economisești bani, reciclezi lucruri pe care unii le aruncă și faci bucurii prietenilor.
Sper să vă placă ideile mele și și să le aplicați la voi în casă, vor avea efect așezate la locul potrivit și cu siguranță vor fi remarcate de musafiri. Succes!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply