Dana Rogoz, ambasadorul unei camere foto

0

Sub deviza “Imagine panoramica dintr-un click!”, Sony lanseaza campania locala de promovare a varfului de gama din seria de camere foto compacte Cyber-shot, modelul TX5. Dana Rogoz devine imaginea camerei Cyber-shot TX5 in Romania.

Modelul Cyber-shot TX5, rezistent la apa, praf, soc sau inghet reprezinta prima camera foto de la Sony cu aspect elegant impresionant, care se descurca admirabil in orice situatie.

Functii inteligente

  • Functia Intelligent Sweep Panorama lipeste automat o serie de cadre de inalta rezolutie pentru a crea o singura imagine superba, ampla, panoramica.
  • Rezistenta la apa pana la o adancime de 3m*,
  • Ecran LCD intuitiv de 7,5 cm 

Toti prietenii incap in poza

“Prin aceasta campanie, vrem sa aducem in prim-plan un aparat foto compact, ultra-portabil, care raspunde nevoilor de distractie ale publicului tanar. Fara inghesuiala in imagini: cu Cyber-shot TX5, toti prietenii incap in fotografie, prin functia Intelligent Sweep Panorama.

Usor de utilizat, cu doar un simplu click, functia de panoramare este un atu pentru tinerii inconjurati de prieteni, dornici de distractie, alaturi de rezistenta aparatului la cele mai dure conditii: apa, praf, nisip, inghet sau soc.”, declara Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony Romania.

Camera foto este disponibila in magazinele de specialitate la pretul recomandat de 1349 lei.


Iti recomandam sa citesti si despre:

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply