Cursuri de design interior

0

S-a dat startul inscrierilor pentru cele mai cautate cursuri after work din Capitala! La Universul DallesGO, timpul liber are acum si mai multa savoare!

Daca vrei sa iti urmezi pasiunea after work sau vrei sa iti dezvolti un talent care poate deveni o cariera, alege acum un curs din portofoliul DallesGO.
Cursurile design interior sunt sustinute de arh. Irina Neacsu. Irina este specializata in restaurare, in cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu, unde sustine cursuri din sfera designului si arhitecturii, apoi in arte frumoase in cadrul Rome University of Fine Arts.  
Ce veti face aici 
Cursul sau oferă ocazia de a invăta si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile „how to”, cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioara si vor descoperi tendintele actuale de home & deco. 
Inscrieri 
Cursurile presupun 12 intalniri saptamanale care au loc dupa ora 18.30, fapt ce permite cursantilor sa nu isi modifice programul cotidian, fie ca e vorba de job sau de studii.
Inscrierile se pot face pana la data de 30 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). 
 
Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului, beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO impreuna cu un prieten este oferita o reducere de grup de 20%. 
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply