Curs de Expert Evaluator de Proprietati Imobiliare la IBR

0

Institutul Bancar Roman va lansa in data de 16 martie 2009, programul Expert Evaluator de Proprietati Imobiliare, autorizat de Ministerul Muncii.

Programul este oferit in parteneriat cu Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania, lectorii fiind experti autorizati ai ANEVAR, si confera absolventilor competentele mentionate in standardul ocupational pentru ocupatia expert evaluator de proprietati imobilare. Inscrierile se efectueaza pana la data de 13 martie 2009.

Programul consta in 120 de ore de pregatire (30 ore pe modul). Fiecare modul presupune o saptamana de studiu la clasa, de luni pana vineri de la 14:00 la 20:00, la sediul IBR.

Intre saptamanile de studiu la clasa exista si cate doua saptamani pauza, pentru studiu individual. Dupa finalizarea modulului patru, veti avea la dispozitie aproximativ o luna, o luna si jumatate pentru elaborarea proiectului de absolvire. Examenul final va fi compus din examen scris si prezentarea proiectului.

Prezenta: la orele de curs este obligatorie in proportie de 70%.

Conditie de acces: studii superioare si experienta minim 1 an intr-unul dintre domeniile: tehnic, juridic, economic sau arhitectura.

Costul programului: este de 2200 lei (platibil in 2 rate egale). In urma absolvirii acestui program, veti putea efectua practica timp de 6 luni, sub indrumarea unui expert ANEVAR, la o institutie recomandata de ANEVAR.

Inscrieri: [email protected]; [email protected]


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Media.imopedia.ro
Foto: Stockxpert 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply