Cuplu de top: detalii atipice și finisaje de lux

0

Ți-ar plăcea o baie mare, luminoasă, elegantă și cu un ambient cald? Folosește în acest sens finisaje de cea mai bună calitate și câteva dotări ieșite din tipare. Chiar și într-o baie cu aer nordic poți combina piese cu look prețios cu unele realizate din împletituri.

Atmosfera de lux e datorată aspectului pereților și pardoselii. Placările ceramice ale acestora sunt model Islanda, din colecția Nordic Stone și aparțin brandului Italgraniti Group. Pentru mai multe informații, intră pe www.italgranitigroup.com.

Finisajele unei băi sunt o cale sigură spre eleganța și căldura ambientului ei. În această încăpere generoasă, caracterizată prin simplitate și echilibru, plăcile albe mari ale pereților și pardoselii îi asigură luminozitatea, peretele bej e un pol de interes, iar placările de culoare închisă accentuează lumina care intră pe fereastră și fac zona în care este plasată cada să pară mai îmbietoare. Senzația de căldură e amplificată de câteva elemente atipice: lampadarul cu abajur împletit care filtrează lumina este în armonie cu pufurile, realizate din aceleași materiale. Nuanțele de pământuri sunt mixate ingenios, tocmai pentru a da un plus de vitalitate interiorului, iar liniile sinuoase ale oglinzii, covorului și ale căzii fac ca decorul să fie unul relaxant.


Cutiile pentru depozitare sunt bine alese ca model (realizate din împletituri) și foarte funcționale: rimează perfect cu abajurul și taburetele și țin micile obiecte de baie la îndemână și în ordine.

Text: Flori Lixăndroiu, Foto: Italgraniti Group

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply