Cum trebuie sa fie biroul scolarului

0

Biroul scolarului este un obiect de mobilier esential pentru buna dezvoltare a copilului tau. Este fundamental ca biroul scolarului sa fie adaptat inaltimii copilului tau. In caz contrar exista riscul unor deformari ireversibile ale coloanei vertebrale. In plus un birou care este pe masura lui o sa-l indemne la scris, la citit pentru simplul fapt ca se simte confortabil la masuta lui de lucru.

biroul copilului

Citeste si: Mansardă şi casă de vacanţă

Copiii din ziua de azi se aseza la masa de lucru inainte de a invata sa scrie. O fac ca sa se joace si sa deseneze. Dar dupa ce incepe scoala biroul scolarului este locul unde copilul o sa-si petreaca cateva ore pe zi si este foarte important ca cel mic sa aiba o postura corecta la birou.

Citeste si: Birou in dormitor

Principalul criteriu este inaltimea. Pachetul format din scaun si masuta trebuie sa asigure copilului pozitia corecta la birou, in functie de statura pe care o are.

Ideale sunt birourile pentru scolari mici care se pot regla in inaltime pe masura trecerii anilor si a cresteri copilului. Regula de aur spune ca cel mic trebuie sa stea cu talpile picioarelor pe podea iar genunghiul sa faca un unghi de 90 de grade. Acesta este principalul criteriu dupa care iti dai seama ca micutul tau sta la inaltimea corecta pe scaun si ca acesta ii asigura confortul necesar activitatilor de la birou sau masa.

Citeste si: Feng Shui in camera copilului. Regulile de baza

Scaunul biroului trebuie sa-l ajute pe copil sa stea cu spatele drept, lipit de spatar. In plus unghiul dintre brat si antebrat, atunci cand sta cu mainile pe masa trebuie sa formeze la nivelul cotului acelasi unghi de 90 de grade.

Sursa: barnkids.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply