Cum transformi tăblia patului în vedetă?

0

Cum transformi tăblia patului în vedetă? – Sunt impozante sau au un design ieșit din tipare, sunt interpretate artistic sau sunt prezențe de o opulență care frapează și din acest motiv fac senzație în dormitoarele în care sunt plasate. Este vorba despre surprinzătoarele capete de pat!

Exotism energizant

Înlocuiește obișnuita tăblie de pat cu un paravan sculptat din esențe prețioase de lemn, iar pentru ca întregul context să stea sub semnul naturii, flanchează patul cu noptiere realizate din bușteni sau cu elemente din crengi. Pentru ca demersul tău estetic să capete un plus de rafinament, alege o lenjerie de pat moale, din bumbac, cu un pattern inspirat, desigur, din natură. Aici a fost folosit un material textil din bumbac de la brandul Harlequin (l 140 cm), care costă la La Maison 396 lei/ml.

Arabescuri  prețioase

Ideal pentru dormitoarele somptuoase este patul din colecția Arabesque, a brandului italian Brummel Cucine (www.brummelcucine.it). Tăblia acestuia este din lemn lăcuit, sculptat manual și finisat cu măiestria vechilor artizani italieni.

Armonie între detalii

Dacă alegi o tăblie împodobită cu modele vegetale stilizate, continuă ideea estetică și alege lenjeria patului și pernele decorative cu imprimeuri în aceeași notă. Modelele de perne Paradise Flamingo și Paradise Lagoon (L 50 x l 50 cm) costă 385 lei/buc., la La Maison.

Artă figurativă

Cei interesați de scenografiile creionate artistic și care mizează pe elemente teatrale vor fi fascinați de paturile din colecția Gildo, a brandului Silik & Creazioni (www.silik.com). Tăbliile sunt decorate cu figuri umane trasate jovial în culori vesele.

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Cum transformi tăblia patului în vedetă? este titlul unui articol publicat în revista CASA LUX/februarie 2017.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply