Cum scoți din anonimat niște vase? Cu imaginație!

0

În fiecare număr al revistei găsesc soluții uimitoare la probleme curente. Vă scriu și eu despre felul în care se pot scoate din anonimat 2 vase.
La fel ca şi ceilalți cititori ai revistei Practic-Idei încerc şi eu să refolosesc  cât mai multe lucruri şi să arunc cât mai puține. Astfel, la o curățenie de sfârşit de săptămână, în dulapul de la bucătărie găsisem un pahar (ultimul dintr-un set de 6 bucăți) pe care de mult voiam să-l arunc negăsindu-i nicio utilizare.
După o îndelungă chibzuire m-am gândit să transform paharul într-o vază. L-am spălat bine şi am aplicat pe el pietricele mici, de sticlă, albastre, cumpărate din supermarket cu 4 lei punguța. Pietricelele le-am lipit pe lungimea suportului (am creat coloane cu câte 2 respectiv 3 pietricele) cu superglue. În mod asemănător am procedat și cu o vază albă de ceramică.
De această dată, pentru a o scoate din anonimat am folosit timbre poştale (dezlipite de pe plicuri) în locul pietricelelor. Se pot folosi însă şi scoici de dimensiuni mici, mărgele sau chiar nasturi.
În final, m-am ales cu două vaze decorate pe gustul meu. Vă doresc inspirație și succes pe mai departe!
Irina-Iustina Perciun, Iași

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply