Cum sa transformi podul casei intr-o locuinta completa la mansarda

0

Cand vorbim despre renovarea unei case mai vechi, extinderea pe verticala prin procesul de mansardare reprezinta solutia ideala pentru castigarea unui spatiu de locuit, cu minim de energie si cu un buget redus.

Renovarea acestei case din judetul Mures ne ofera un exemplu reusit de amenajare a unei locuinte complete la mansarda, in locul unui pod vechi si prafuit. Dupa cum declara proprietarii, spatiul de sub acoperis era doar un pod vechi si intunecos cu o suprafata de 120 mp. Pentru ca isi doreau o casa numai a lor, proprietarii au analizat toate variantele.

Ce spun proprietarii

”Puteam sa cumparam un apartament, sa ne construim o casa noua sau sa renovam casa parinteasca. Am ales mansardarea casei parintesti pentru faptul ca locatia era foarte buna, pe o straduta linistita din oras, aproape de magazine si de scoala. Infrastructura si utilitatile fiind deja create, ne-am gandit ca vom reduce mult cheltuielile constructiei.

Acum avem la mansarda un apartament complet separat fata de parterul casei: un living mare, fara pereti despartitori, care comunica cu bucataria, doua dormitoare si o baie. In fiecare din aceste incaperi am ales sa instalam una sau mai multe ferestre de mansarda VELUX, astfel incat fiecare sa beneficieze de o iluminare naturala potrivita. Pentru ca ne dorem in noua casa un confort maxim, am optat si pentru ferestre inteligente, actionate cu telecomanda.”

Avantajele ferestrelor mari

Proprietarii au ales ferestre de mansarda de dimensiuni mai mari pentru ca ofera mai multe avantaje: mai multa lumina si priveliste de ansamblu. Ferestrele sunt plasate atat la nivelul ochilor, cat si la un nivel superior, pentru a aduce mai multa lumina in profunzimea incaperii.

Multumirea proprietarilor se simte in voce, in timp ce stam de vorba cu ei. Recunosc ca o mansarda iti ofera intimitate, caldura si confort, ca te face sa te simti fi mai aproape de tot ce te inconjoara si parca ai mai multa pofta de viata. Se simt fericiti si norocosi in noua locuinta care beneficiaza de o amenajare de exceptie.

Pentru inspiratie, vizitati www.velux.ro
Vedeti mai multe poze in galeria foto atasata.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: Velux


Booking.com


Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply